Hughie wordt keihard aangepakt in 'The Boys'-promo

Hughie wordt keihard aangepakt in 'The Boys'-promo

The Boys komt weer met een nieuwe aflevering in Vought News Network.

Jim Pedd, 8 januari 2022 om 19:53

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Een nieuwe video van het Vought News Network laat zien hoe show-host Cameron Coleman Hughie Campbell compleet grilt over een 'heksenjacht' op superhelden.
De superheldenserie van Prime Video is gebaseerd op de gelijknamige graphic novel van Garth Ennis. We volgen een groep mensen zonder superkrachten, die proberen Vought International neer te halen. Dat is een corrupt conglomeraat dat een groep superhelden, de Seven, promoot, ondanks dat die enorm amoreel zijn.

Veel lof en een derde seizoen
De serie The Boys kreeg veel lof en gaat richting een derde seizoen dat deze zomer te zien moet zijn.

Het laatste dat we zagen, is dat Hughie zich van de rest van de groep afgesplitst had en zich bij senator Victoria Neuman voegde. De groep was erin geslaagd om Stormfront neer te zetten als de Nazi die ze was, en het redden van de familie van Butcher. Hughie wil het nog altijd opnemen tegen Vought, maar dan wel 'op de juiste manier'.

In het programma Seven on 7 zie je dat gebeuren. Coleman probeert te vragen waarom het Federal Bureau of Superhuman Affairs waar Hughie nu voor werkt als senior analist, "een hekel heeft aan superhelden" en een heksenjacht op hen geopend heeft.

Zo gaat het grillen wel even door. The Boys seizoen 1 en 2 zie je op Prime Video.


Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Boys, Prime Video, Amazon

Populair nieuws