Ook Prime Video cancelt bekende serie na 1 seizoen

Ook Prime Video cancelt serie na 1 seizoen

I Know What You Did Last Summer na één seizoen gecanceld.

Bram de Groot, 8 januari 2022 om 17:17

De wereld van streaming zorgt voor een nog grote hoeveelheid series en films. Netflix produceert jaarlijkse tientallen zo niet enkele honderden series / seizoenen per jaar. De andere grote streamingdiensten lijken Netflix na te gaan apen.
Het gevolg is dat er ook heel wat series na slechts één seizoen sneuvelen, ondanks dat kijkers / fans best nieuwsgierig zijn naar een volgend seizoen waar vaak naar geint wordt. Ook Amazon Prime Video heeft nu een serie gestopt na slechts één seizoen.

I Know What You Did Last Summer keert niet terug
Na slechts één seizoen stopt de streamer met I Know What You Did Last Summer. De serie die grotendeels gebaseerd is op het gelijknamige boek van Lois Duncan (1973) werd eerder nog vertaald naar een aantal bioscoopfilms.

De reden heeft waarschijnlijk alles te maken met tegenvallende kijkcijfers en een zwak ontvangst. De tienerhorror kwam niet verder dan 40 procent op Rotten Tomatoes.

In de serie zijn er rollen voor onder meer Madison Iseman, Brianne Tju, Ezekiel Goodman, Ashley Moore, Sebastian Amoruso, Fiona Rene, Cassie Beck, Brooke Bloom en Bill Heck. Hieronder een eerdere herkenbare clip.
Bron: screenrant

Lees meer over: I Know What You Did Last Summer, Madison Iseman, Brianne Tju, Ezekiel Goodman

Populair nieuws