search
Geen zorgen: 'The Book of Boba Fett' krijgt veel meer actie
Series / Nieuws

Geen zorgen: 'The Book of Boba Fett' krijgt veel meer actie

De serie The Book of Boba Fett blijft niet zo kalm als deze nu is.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Book of Boba Fett is een wat aparte serie. De schurken waar Temuera Morrison en Ming-Na Wen het tegen op moeten nemen om hun macht en zeggenschap over de troon van Jabba the Hutt op Tatooine over te nemen, zijn nog niet in beeld geweest.

Wel weten we dat het tweetal gaat strijden tegen de Order of the Night Wind en de neven van Jabba the Hutt, die al hun Wookiee-gladiator en premiejager Black Krrsantan op hen af stuurde. Maar de afleveringen zijn pas net begonnen!

Veel meer actie
"Oh ja. We mogen niet al te veel vertellen over de aankomende acteurs. Maar, ja, we kijken er enorm naar uit," begon Morrison tegenover TV Line toen hem gevraagd werd of er nog wat kleurrijke slechteriken aan zitten te komen.

"Dat is echt pas het begin. Er zitten nog heel wat kleurrijke kerels aan te komen om de boel op stelten te zetten. Dat is echt onderdeel van deze prachtige serie. De introductie van elementen op elke mogelijke manier."

Er zit ook veel actie aan te komen: "Ik denk dat Fennec behoorlijk vaardig is. Niet alleen met haar sniper rifle, maar er zitten ook heel wat andere vaardigheden in haar," begon Wen. "Ik moet voorzichtig zijn, want ik mag niet te veel vertellen. Je gaat wel zeker meer actie zien."

The Book of Boba Fett zie je op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen