Krijgt 'Dexter: New Blood' een tweede seizoen?

Krijgt 'Dexter: New Blood' een tweede seizoen?

In de VS is Dexter: New Blood nu voorbij, gaat de show toch door?

Jim Pedd, 10 januari 2022 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De finale van Dexter: New Blood is in de Verenigde Staten te zien geweest. De hamvraag: keert de serie terug voor nog een tweede seizoen van deze revival?
In de finale van Dexter: New Blood zie je hoe Harrison ervoor kiest zijn vader Dexter te doden, nadat hij erachter komt dat z'n pa de onschuldige Sgt. Logan doodde. De code van Dexter wordt daarmee behoorlijk onder druk gezet en dat betekent dat de dood de enige manier is om door te gaan.

Dexter: New Blood seizoen 2?
"Zoals je je kan voorstellen, is dit niet de eerste keer dat mij die vraag gesteld is," aldus uitvoerend producent en showrunner Clyde Phillips tijdens een interview met TV line.

Hij vertelde dat Dexter: New Blood een "groot succes" is voor Showtime. Daarmee zit een nieuw seizoen er wel in, maar de vraag is of Showtime dat wil doen. Dan zou men zich bijvoorbeeld kunnen focussen op Harrison.

Maar: "Dat is allemaal aan Showtime om over te beslissen. Als ze mij zouden bellen en zeggen: 'We willen iets maken rond Harrison, en willen dat jij het voor ons uitvogelt', nou ja, ik ben op dit moment enorm druk. Maar ik zou alles laten vallen en de kans met beide handen grijpen. Ik zou het geweldig vinden om te doen. Maar het is aan Showtime om over te beslissen."
Bron: TV Line

Lees meer over: Dexter New Blood, Dexter, Clyde Phillips, Michael C Hall

Populair nieuws