'Avatar: The Last Airbender'-schurk lijkt wel erg op Magic The Gathering-kaart

Avatar: The Last Airbender-schurk lijkt op Magic

Avatar: The Last Airbender heeft een rol voor Zuko, die wel erg lijkt op iets dat we al kennen.

Jim Pedd, 10 januari 2022 06:38

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Avatar: The Last Airbender's Zuko blijkt een opvallende gelijkenis te vertonen met een oude Magic: The Gathering-kaart uit 1994.
De serie Avatar: The Last Airbender werd bedacht door Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko en blijft een van de meest populaire westerse animatieseries. De show komt nu zelfs in live-action naar Netflix.

Avatar: The Last Airbender-schurk
De serie volgt de Avatar, Aang, een reïncarnatie die de macht over alle elementen heeft en moet helpen in de strijd tegen de Vuurheer en de kwaadaardige Vuurnatie, die de wereld proberen te veroveren.

Een geliefd aspect van de serie Avatar: The Last Airbender is de manier waarop personages zich ontwikkelen. Vooral rond Zuko, die begint als de prins van de Vuurnatie en de Avatar moet vangen om weer in genade te komen.

Reddit-gebruiker pand0vian ontdekte een design-invloed rond Zuko op een oude Magic: The Gathering-kaart. Het gaat om een kaartje dat 'Nameless Race' heet en opvallend veel op Zuko lijkt. Hij heeft hetzelfde kapsel, een soortgelijk litteken in de vorm van een vlam boven zijn rechteroog en is klaar voor martial arts.

De gelijkenis lijkt op toeval te berusten. DiMartino en Konietzko ontwierpen Zuko oorspronkelijk als een "eng uitziende knul met een litteken over een oog" om als jonge schurk tegenover AAng te kunnen staan.

In latere seizoenen krijgt Zuko een compleet andere look.

Check hier de kaart op Reddit.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Avatar The Last Airbender, Avatar, Zuko, Nickelodeon

Populair nieuws