Netflix onthult geliefd 'Avatar: The Last Airbender'-personage

Netflix onthult geliefd 'Avatar'-personage

Avatar: The Last Airbender verwelkomt Suki op de set van de serie.

Jim Pedd, 6 januari 2022 07:52

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fans van Avatar: The Last Airbender maken opwindende tijden door. Netflix hoopt de franchise een beetje tot leven te kunnen brengen met een live-action serie.
Die verfilming heeft geen all-star cast, maar vooral onbekenden in de hoofdrollen. Maar wel onbekenden die etnisch goed passen bij de personages die zij moeten spelen. Zo voegde Maria Zhang zich bij de serie als Suki, en zij voegt zich nu bij de opnames in Canada.

Avatar: The Last Airbender-rol
De update volgt via Avatar News, dat een foto van Zhang op Twitter plaatste. Je ziet de actrice op de set van Avatar: The Last Airbender. En nee, een kostuum is er nog niet.

Zoals je hieronder kan zien, draagt Zhang een naamkaartje waar 'Suki' op staat. Ze draagt een grote jas en ziet er duidelijk heel vrolijk uit. Ze kijkt zo te zien uit naar de opnames!

Suki is in Avatar: The Last Airbender een van de laatste Kyoshi Warriors van het Aarde-koninkrijk. Zij begon haar training als jong meisje en leidt een eigen sekte op Kyoshi Island. Daar is ze groot krijger op het moment dat Aang en de bende haar leren kennen.

Sokka wordt natuurlijk snel verliefd op Suki en zij blijft de hele serie een bondgenoot van onze helden. Hieronder de foto:


Lees meer over: Avatar The Last Airbender, Avatar, Netflix, Suki

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws