Hint 'The Walking Dead' hier op een duister einde?

The Walking Dead is begonnen met de promotie voor z'n laatste seizoen.

Jim Pedd, 11-01-2022 07:52

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

The Walking Dead heeft een korte video van Daryl op de Commonwealth's Wall of the Lost geplaatst, in afwachting van de terugkeer van de serie in februari.
Daryl is een van de twee personages van de serie die sinds het begin tot het eind te zien waren, samen met Carol. We weten dat de twee het einde ook levend halen, want er komt een spin-off nadat The Walking Dead z'n elfde en laatste seizoen heeft afgerond, waarin je het tweetal kan zien.

Promo The Walking Dead seizoen 11
De serie tweete een video waarin je ziet hoe Daryl op de Wall of the Lost staat. Die muur is een herdenkingsmuur voor de mensen die verloren zijn in de apocalypse. De foto is van Daryl in het eerste seizoen van de serie, zoals zijn korte haar ook laat zien.

De caption? "Daryl is van ver gekomen sinds het begin". De video wijst erop hoe de vroegere zelf van Daryl als een zelfzuchtige loner veranderd is. Hij moet nu mensen de veiligheid inleiden, naar een heel nieuwe en betere wereld.The Walking Dead is een grote hit voor AMC en krijgt heel wat spin-offs. Daarvan zijn er al twee te zien: Fear the Walking Dead en The Walking Dead: World Beyond. Het is verder met 177 afleveringen de langst lopende AMC-serie ooit.

The Walking Dead zie je op Disney+.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Robert Kirkman

Populair nieuws