3 dikke aanraders (series) die snel op Netflix verschijnen

3 dikke aanraders op Netflix om snel te kijken

Op Netflix komen binnenkort weer drie compleet nieuwe series online.

Bram de Groot, 12 januari 2022 12:41

Iedere week verschijnen er wel een paar nieuwe series of seizoenen van lopende series op Netflix. Hieronder drie tips voor gloednieuwe series die je binnenkort op Netflix vindt.
After Life | Seizoen 3 vanaf vrijdag

Een schrijver voor een krant probeert de dood van zijn vrouw te verwerken. Hij verandert in een norse man om zo de mensen die hem willen helpen op een afstand te houden. Dit is het laatste seizoen, met uiteraard weer Ricky Gervais in de hoofd..


Archive 81 | Seizoen 1 van vrijdag

Archivaris Dan Turner wordt aangesteld als archivaris om een collectie van beschadigde videobanden te restaureren uit het jaar 1994. Het gaat daarbij concreet om het werk van de documentairemaakster Melody Pendras. Zij deed onderzoek naar een gevaarlijke sekte die haar activiteiten ontplooide in een nabijgelegen appartementencomplex.


Ozark | Seizoen 4 - Deel 1 van 21 januari

Een financieel adviseur verhuist met zijn gezin van Chicago naar de Ozarks in Missouri, waar hij binnen vijf jaar 500 miljoen dollar moet witwassen voor een drugsbaas. Netflix brengt het laatste seizoen uit in twee delen. Het is nog onbekend of deel twee ook in 2022 verschijnt.


Lees meer over: Ozark, Archive 81, Netflix, After Life

Populair nieuws