Sharon Stone boekt belangrijke rol in 'The Flight Attendant' seizoen 2

Sharon Stone boek rol in 'The Flight Attendant' S2

Haar personage gaat veel te maken met dat van hoofdrolspeler Kaley Cuoco.

Zilko Tarici, 12-01-2022 13:17

De Oscar-genomineerde Sharon Stone heeft een belangrijke rol gescoord in het tweede seizoen van de komische thriller-serie The Flight Attendant van HBO Max.
Stone zal in de serie de rol spelen van Lisa Bowden, de moeder van Kaley Cuoco's hoofdpersonage Cassie. De twee zijn vervreemd geraakt van elkaar geraakt na jaren te hebben geworsteld met het alcoholisme van Cassie.

[b]Een nieuw hoofdstuk

In het nieuwe seizoen zien we hoe Cassie op nuchtere wijze haar leven leidt in Los Angeles, en ondertussen voor de CIA werkt. Tijdens een missie aan de andere kant van de wereld is ze getuige van een moord en raakt ze verzeild in een web van internationale intrige.

Naast Cuoco en Stone zijn er in de serie rollen weggelegd voor oude bekenden Zosia Mamet, Griffin Matthews, Deniz Akdeniz, Rosie Perez, T.R. Knight, Yasha Jackson en Audrey Grace Marshall. Andere nieuwkomers zijn Mo McRae, Callie Hernandez en J.J. Soria.

The Flight Attendant is een creatie van Steve Yockey, die de serie samen met Natalie Chaidez runt. Beide namen zijn ook uitvoerend producenten, net als Cuoco, Greg Berlanti, Sarah Schechter, David Madden, Suzanne McCormack en Silver Tree.
Bron: Dark Horizons

Lees meer over: The Flight Attendant, Sharon Stone, Kaley Cuoco, Zosia Mamet, HBO Max

Populair nieuws