search
Serie over vrouwelijke 'Zorro' van 'Book of Boba Fett'-regisseur komt er nog steeds
Series / Nieuws

Serie over vrouwelijke 'Zorro' van 'Book of Boba Fett'-regisseur komt er nog steeds

Het heeft even geduurd, maar de sinds 2020 geplande serie heeft een nieuwe thuishaven gevonden.

Eind 2020 werd al bekendgemaakt dat regisseur Robert Rodriguez (The Book of Boba Fett) en zijn zus, scenarist/regisseur Rebecca Rodriguez (Snowpiercer) een serie ontwikkelen over een vrouwelijke versie van Zorro. Nu is er eindelijk meer bekend over de serie.

De nieuwe serie zal gaan over Sola Dominguez, een jonge Latina die uit is op wraak wanneer haar vader wordt vermoord en de gedaante aanneemt van Zorro. Haar leven is in gevaar wanneer ze de identiteit van verschillende criminele organisaties onthult.

Een nieuwe thuishaven
Het project zou oorspronkelijk gemaakt worden door CBS Studios en Universal TV om vervolgens uitgezonden te worden door NBC. NBC zag echter af van de serie, maar The CW nam de serie maar al te graag over. Sean Tretta (Mayans M.C.) zal dienst doen als scenarist en showrunner.

Actrice Sofia Vergara was eerder bij het project betrokken als uitvoerend producent, maar heeft nu voor de taak bedankt.

Rodriguez was ruim 20 jaar geleden ook al bijna betrokken bij een Zorro-project. Eigenlijk zou hij The Mask of Zorro met zijn maat Antonio Banderas regisseren, maar die eer lag uiteindelijk bij Martin Campbell.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen