'How I Met Your Mother' herleeft in nieuwe serie

'How I Met Your Mother' herleeft in nieuwe serie

How I Met Your Father brengt in veel opzichten ook een eerbetoon aan de hit.

Jim Pedd, 12 januari 2022 13:55

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

How I Met Your Father-producenten zeggen dat de nieuwe serie zal verwijzen naar How I Met Your Mother - de show die als grote inspiratiebron dient.
De nieuwe serie, een standalone sequel, is bedacht door Isaac Aptaker en ELizabeth Berger en heeft hoofdrollen voor Hilary Duff, Chris Lowell, Francia Raisa, Josh Peck, en een belangrijke rol voor Kim Cattrall.

How I Met Your Father
Centraal in How I Met Your Father staat Sophie, een rol van Duff. Zij moet daten in 2021 en met haar vrienden door het leven gaan. De serie gaat op 18 januari van start op Hulu en krijgt een eerste seizoen van 10 afleveringen.

In een virtueel TCA-panel vertelde Aptaker dat How I Met Your Father geen reboot van het origineel is. Wel bevat de boel grappen en referenties die nieuwkomers en fans helpen de boel beter te accepteren. Duff hintte er verder naar dat de serie "veel beloningen heeft voor mensen die houden van het origineel als ze bij ons blijven."

Uitvoerend producent en regisseur Pamela Fryman: "Vanaf dag één met onze maskers op, begonnen we met de repetities en wisten we dat we iets moois in handen hadden."

Hier in Nederland zie je How I Met Your Father vermoedelijk op Disney+.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: How I Met Your Father, How I Met Your Mother, Hulu, Hilary Duff

Populair nieuws