Hoe diep zit deze Disney+-serie in de problemen?

Hoe diep zit deze Disney+-serie in de problemen?

Ms. Marvel ondergaat heropnames. Het gerucht was dat 't fors zou zijn.

Jim Pedd, 13 januari 2022 06:37

Vorige week hoorden we geruchten over de heropnames van Ms. Marvel. Die zouden behoorlijk uitgebreid zijn, waarmee vragen rezen over hoe het ervoor stond met de show.
Nu horen we via Atlanta Filming dat er in werkelijkheid niets aan de hand is. De serie ondergaat "minimale heropnames". Het geheel telt ook slechts zes afleveringen. In een poll vroeg Atlanta Filming eerder wat fans verstaan onder 'uitgebreide' heropnames en nu meldt men: "op basis van die resultaten, zijn de heropnames van Ms. Marvel niet uitgebreid".

Heel normaal
Over het algemeen zijn heropnames in Hollywood heel normaal. Veel films en series ondergaan een zekere mate van aanvullende opnames, om een reeks redenen.

Hoewel heropnames vaak als een mogelijke rode vlag gezien worden, heeft Marvel Studios ze juist omarmd. Op die manier kunnen projecten na afloop van test screenings juist bijgeschaafd worden om beter te voldoen aan de hoge verwachtingen van de fans.

Zelfs de meest recente serie van Marvel Studios, Hawkeye, onderging heropnames voor z'n debuut. Ms. Marvel zie je vermoedelijk dit jaar nog op Disney+.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Ms Marvel, Disney Plus, Iman Vellani, Disney Plus

Populair nieuws