Weer een forse tegenslag voor 'The Mandalorian'

Weer een forse tegenslag voor 'The Mandalorian'

Seizoen 3 van The Mandalorian is vertraagd en wel door het coronavirus.

Jim Pedd, 13 januari 2022 10:58

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

We weten nog altijd niet wanneer The Mandalorian te zien zou kunnen zijn. Maar vandaag horen we dat het nieuwe seizoen van de serie voorlopig even de opnames heeft moeten stilleggen.
In 2021 kregen we geen nieuw seizoen van The Mandalorian. En dus was het de hoop van fans dat we dit jaar nog iets te zien zouden krijgen. Alleen lijkt 't erop dat we iets langer moeten wachten op de terugkeer van de serie rond Din Djarin.

The Mandalorian seizoen 3
Bespin Bulletin meldt dat de opnames van het derde seizoen van The Mandalorian stil zijn gelegd. Volgens de site werd de beslissing gemaakt en keren cast en crew dus voorlopig even niet terug na de kerstvakantie naar de filmset.

Dat komt voort uit zorgen over het toenemend aantal COVID-19 besmettingen in Los Angeles. Het lijkt erop dat Lucasfilm liever even wacht tot iedereen zeker veilig aan de serie zou kunnen werken, dan dat men alvast begint met de mogelijkheid dat men moet stoppen wegens besmettingen.

The Mandalorian staat dus op standby. Voor Pedro Pascal geldt overigens dat hij nog bezig is met The Last of Us en dat iemand anders de rol van Din Djarin voor hem speelt, met de helm op.

The Mandalorian seizoen 1 en 2 zie je op Disney+.
Bron: CBM

Lees meer over: The Mandalorian, Disney Plus, Pedro pascal, Disney Plus, Star Wars

Populair nieuws