Eerste recensies 'How I Met Your Father': Kijken of skippen?

Recensies How I Met Your Father: Kijken of skippen

De serie How I Met Your Father wordt niet eens zo heel positief ontvangen, helaas.

Jim Pedd, 14 januari 2022 om 10:23

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De recensies voor Hulu's How I Met Your Father stromen binnen. In dit artikel vertellen we je hoe zij zich voelen over de vervolgserie.
De boel begint volgende week op Hulu en brengt bedenkers Carter Bays en Craig Thomas terug naar de franchise die zij bedacht hadden. Maar ditmaal wordt de serie geleid door Isaac Aptaker en Elizabeth Berger.

How I Met Your Father-recensies
De serie How I Met Your Father draait om Sophie (Hilary Duff), een New Yorker die in de dertig is en steeds meer ontgoocheld raakt met het datingproces. Terwijl zij en haar vrienden het leven, werk en liefde in het heden proberen te navigeren, vertelt een oudere Sophie (Kim Cattrall) haar kind het verhaal van hoe ze hun echtgenoot ontmoette.

Helaas lijken de eerste recensies niet laaiend enthousiast:

Entertainment Weekly: "Gek genoeg voelt Father meer als een Friends rip-off, een van die Single Guy-ish wannabees waarin iedereen identiek lief, sarcastisch, sexy en nice is. Ik heb vier afleveringen gezien en de gimmicks waarbij tussen tijden gesprongen wordt, vervallen heel snel in eenvoudig op te lossen conflicten."

AV Club: "Maar 'Dit verhaal gaat over de reis, niet de bestemming', vertelt een volwassen Sophie aan haar kinderen. En dit lijkt niet alleen het mission statement voor deze serie, maar ook een boodschap voor degenen die het maar niets vonden hoe de voorganger tot zijn conclusie kwam. Maar How I Met Your Father moet er nog altijd voor zorgen dat er meer op het spel staat bij deze reis, om het er een te maken waarin kijkers elke week willen afstemmen."

Collider: "Niet alleen probeert HIMYF zijn eigen verhaal en personages op te zetten, ook worstelt de serie met het nalatenschap van zijn velreden en probeert het fouten van zijn voorganger te repareren. Dat is veel om te vragen van welke sitcom dan ook en wie weet of 't dit op de lange termijn ook echt kan. Maar met de eerste vier afleveringen, dankzij zijn aantrekkelijke cast en grote belofte, begint How I Met Your Father met een moeizame start."

TVLine: "Duff kent het ritme van TV-komedie goed en doet dienst als sterk anker voor dit ensemble, dat ook rollen heeft voor Francia Raisa (Grown-ish) als Sophie's wilde jonge roommate Valentina en Tie Tran als Jesse's lesbische zus Ellen, die van New York naar Iowa verhuisde om 'Kate McKinnon uit te vragen'. De cast is behoorlijk likable, maar de grappen die ze krijgen zijn lame en er zitten heel wat uitgemolken Tinder-grappen in en de lachband is luid en afleidend."
Lees meer over: How I Met Your Father, How I Met Your Mother, Hulu, Hilary Duff

Populair nieuws