FX komt officieel met een revival van de serie 'Justified'!

Timothy Olyphant is straks weer te zien in een revival van de serie Justified.

Jim Pedd, 15-01-2022 23:56

FX komt officieel met een revival van de serie Justified. Timothy Olyphant speelt daarin weer de rol van Deputy U.S. Marshal Raylan Givens. Ook is hij terug als uitvoerend producent.
De serie Justified is gebaseerd op de verhalen van Elmore Leonard en een western misdaaddrama dat draait om de ouderwetse man van de wet van Olyphant. Die brengt zijn eigen soort gerechtigheid naar 't werk als hij toegewezen wordt aan zijn thuisstad in de omgeving van Kentucky. Daar vecht hij tegen de lokale misdaad, met name de georganiseerde misdaad.

Justified was een grote hit
Justified werd ontwikkeld door Graham Jost en een grote hit op FX. De recensies waren goed en vol lof over het schrijfwerk, de richting en het spel en dan met name het werk van Olyphant, dat van acteur Walton Goggins en latere sterren als Margo Martindale en Jeremy Davies.

Na zes seizoenen besloten Yost en Olyphant het verhaal tot een einde te brengen, ook al waren fans hoopvol op meer afleveringen. En nu blijkt dus dat er officieel een revival komt!

FX laat in een statement weten dat Justified wat de zender betreft een van de beste series van het afgelopen decennium was. "Dat we de serie weer terug kunnen brengen met Tim als Raylan in een nieuw en ander verhaal van Elmore Leonard, is opwindend."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Timothy Olyphant, Justified, Revival

Populair nieuws

Laatste serienieuws

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader