search
Bekijk de briljante openingscredits van DC-serie 'Peacemaker'
Series / Nieuws

Bekijk de briljante openingscredits van DC-serie 'Peacemaker'

James Gunn heeft zichzelf weten te overtreffen met de opening van Peacemaker.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans zijn echt heel erg blij met de briljante openingscredits van DC-serie Peacemaker op HBO Max. Die zijn nu ook officieel online vrijgegeven door regisseur James Gunn op Twitter, waarmee je ze zo vaak als je maar wil kunt herbeleven.

James Gunn plaatste de openingscredits op Twitter, en zegt dat hij dat "vanwege ongelofelijk veel terugkerend verzoek" doet. Je ziet de belangrijkste castleden, aangevoerd door John Cena als Peacemaker, dansen op Wig Wam's Do Ya Wanna Taste It.

Peacemaker-openingscredits
Waar komt het idee voor deze briljante openingscredits vandaan? Daar vertelde Gunn het volgende over: "De eerlijke en absolute waarheid is dat ik precies dit deed in een film genaamd Super, maar toen was het geanimeerd. We hadden er geen budget voor," aldus Gunn tegenover Rolling Stone.

"We hadden er geen budget voor. Terwijl ik wel houd van dansscènes en om er de draak mee te steken. Ook wilde ik duidelijk maken dat we een heel andere superheldenserie hadden gemaakt, zonder regels en met een creatieve aanpak en toon."

Wat het liedje betreft, zegt de filmmaker dat het "de perfecte tekst voor onze serie" had en er "niets anders overwogen werd naast dat nummer."

Check de openingscredits hieronder:
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen