search

Ons nieuws van zaterdag 15 januari 2022

FX komt officieel met een revival van de serie 'Justified'!
Series / Nieuws

FX komt officieel met een revival van de serie 'Justified'!

Timothy Olyphant is straks weer te zien in een revival van de serie Justified.

FX komt officieel met een revival van de serie Justified. Timothy Olyphant speelt daarin weer de rol van Deputy U.S. Marshal Raylan Givens. Ook is hij terug als uitvoerend producent.

De serie Justified is gebaseerd op de verhalen van Elmore Leonard en een western misdaaddrama dat draait om de ouderwetse man van de wet van Olyphant. Die brengt zijn eigen soort gerechtigheid naar 't werk als hij toegewezen wordt aan zijn thuisstad in de omgeving van Kentucky. Daar vecht hij tegen de lokale misdaad, met name de georganiseerde misdaad.

Justified was een grote hit
Justified werd ontwikkeld door Graham Jost en een grote hit op FX. De recensies waren goed en vol lof over het schrijfwerk, de richting en het spel en dan met name het werk van Olyphant, dat van acteur Walton Goggins en latere sterren als Margo Martindale en Jeremy Davies.

Na zes seizoenen besloten Yost en Olyphant het verhaal tot een einde te brengen, ook al waren fans hoopvol op meer afleveringen. En nu blijkt dus dat er officieel een revival komt!

FX laat in een statement weten dat Justified wat de zender betreft een van de beste series van het afgelopen decennium was. "Dat we de serie weer terug kunnen brengen met Tim als Raylan in een nieuw en ander verhaal van Elmore Leonard, is opwindend."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bekijk de briljante openingscredits van DC-serie 'Peacemaker'
Series / Nieuws

Bekijk de briljante openingscredits van DC-serie 'Peacemaker'

James Gunn heeft zichzelf weten te overtreffen met de opening van Peacemaker.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans zijn echt heel erg blij met de briljante openingscredits van DC-serie Peacemaker op HBO Max. Die zijn nu ook officieel online vrijgegeven door regisseur James Gunn op Twitter, waarmee je ze zo vaak als je maar wil kunt herbeleven.

James Gunn plaatste de openingscredits op Twitter, en zegt dat hij dat "vanwege ongelofelijk veel terugkerend verzoek" doet. Je ziet de belangrijkste castleden, aangevoerd door John Cena als Peacemaker, dansen op Wig Wam's Do Ya Wanna Taste It.

Peacemaker-openingscredits
Waar komt het idee voor deze briljante openingscredits vandaan? Daar vertelde Gunn het volgende over: "De eerlijke en absolute waarheid is dat ik precies dit deed in een film genaamd Super, maar toen was het geanimeerd. We hadden er geen budget voor," aldus Gunn tegenover Rolling Stone.

"We hadden er geen budget voor. Terwijl ik wel houd van dansscènes en om er de draak mee te steken. Ook wilde ik duidelijk maken dat we een heel andere superheldenserie hadden gemaakt, zonder regels en met een creatieve aanpak en toon."

Wat het liedje betreft, zegt de filmmaker dat het "de perfecte tekst voor onze serie" had en er "niets anders overwogen werd naast dat nummer."

Check de openingscredits hieronder:




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'House of the Dragon' moet vooral GEEN 'Game of Thrones' worden!
Series / Nieuws

'House of the Dragon' moet vooral GEEN 'Game of Thrones' worden!

House of the Dragon moet echt iets unieks worden vindt acteur Peter Dinklage.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Peter Dinklage vertelt hoe hij denkt over de Game of Thrones spin-off House of the Dragon en wat die met zich mee moet brengen. Volgens hem moet House of the Dragon vooral zijn eigen ding gaan doen.

Gedurende acht seizoenen speelde Dinklage de rol van Tyrion Lannister, een scherp en humoristisch personage dat heel wat mooie momenten had in de show. Dinklage kreeg vier Emmy Awards voor zijn werk en dus verbaast het niet dat hij veel waardering houdt voor de serie.

House of the Dragon-serie
Westeros leeft in elk geval voort. Later dit jaar lanceert HBO de nieuwe serie House of the Dragon, op basis van het boek Fire and Blood van George R.R. Martin. Die speelt zich honderden jaren voor Tyrion af en laat zien hoe er een burgeroorlog uitbreekt onder de familie Targaryen over de troonopvolging.

Dinklage vertelde dat de serie volgens hem echt op zichzelf moet staan:

"Het belangrijkste is denk ik dat ze vooral niet moeten proberen Thrones na te maken. Als ze dat zouden doen, dan zal het voelen als weinig meer dan ordinair geld proberen te verdienen. Met een boel vervolgen, is het belangrijkste voor hen dat de eerste een boel geld heeft opgeleverd. Maar ik kijk er echt naar uit, naar House of the Dragon, puur en alleen als kijker en weet niet wat er hierna gaat gebeuren."

House of the Dragon komt naar HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ onthult 'Moon Knight'-teaser!
Series / Video/clip/featurette

Disney+ onthult 'Moon Knight'-teaser!

Oscar Isaac is straks te zien als de mysterieuze held Moon Knight.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Moon Knight onthulde zojuist z'n eerste teaser. Komende maandag lanceren Disney+ en Marvel Studios de eerste volwaardige trailer voor de televisieserie met Oscar Isaac in de hoofdrol.

We hoorden recent al het gerucht dat de serie Moon Knight vanaf 30 maart te streamen zou zijn en die geruchten winnen nu flink aan kracht. Immers was het gerucht deze week ook al dat de serie deze maand nog een trailer zou lanceren. Dat komt alvast uit; nu de releasedatum nog!

Moon Knight
De serie Moon Knight lijkt een opvallende te worden van Disney+ en Marvel Studios. Hij stelt ons voor aan een heel nieuwe held in het Marvel Cinematic Universe, eentje die er niet voor terug schrikt om behoorlijk grof te werk te gaan.

Daar wordt ook kort naar gehint in de eerste teaser, die je hieronder kunt zien. Ook introduceert deze korte teaser de grote slechterik; een rol van Ethan Hawke - van wie we trouwens nog niet zeker weten wie hij nou eigenlijk speelt.

Check hieronder de beelden van Moon Knight:



De serie Moon Knight wordt door Marvel Studios omschreven als een show die draait om een burgerwacht die lijdt aan een meervoudige persoonlijkheidsstoornis. Die verschillende identiteiten krijgen het nog zwaar op het moment dat Marc Spector superkrachten van de Egyptische maangod Khonshu krijgt en het op moet nemen tegen een verschrikkelijke bedreiging.

Maandag zie je de eerste trailer!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Felle kritiek op besluit rond Jeremy Clarkson-serie 'Clarkson's Farm'
Series / Nieuws

Felle kritiek op besluit rond Jeremy Clarkson-serie 'Clarkson's Farm'

Clarkson's Farm doet het goed op Prime Video, maar mag niet helemaal door zoals Jeremy Clarkson zou willen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Eerder deze week werd besloten dat Jeremy Clarkson geen restaurant mocht beginnen naast zijn Diddly Squat-boerderij. De gemeenteraad van Oxfordshire wees de plannen af, omdat men bang was dat het te druk zou worden. En dat kan op felle kritiek rekenen.

Mede-boeren, andere voedselproducenten en lokale bewoners - zelfs mensen die echt niet blij zijn met de stijl van Clarkson, vinden het besluit maar niets. Vooral omdat het zou laten zien hoe er een groot grijs gebied zit tussen het gemeentebestuur en moderne boeren die steeds meer manieren moeten vinden om geld te verdienen.

Felle kritiek op besluitvorming rond Clarkson's Farm
"Het is echt jammer", zegt Pete Ledbury tegen The Guardian. "We weten dat we moeten diversifiëren om rond te kunnen komen en meer werk te creëren op het boerenland. Projecten als deze afwijzen helpt echt niet. Het is behoorlijk kortzichtig van de raad."

Zijn vrouw, Emma Ledbury, legde uit dat hij bijvoorbeeld 32 cent betaalt om een liter melk te produceren. De supermarkt betaalt 28 cent. Daarom werkt het beter om direct aan de consument te verkopen, waardoor de marges groter zijn en de kans op winst tenminste bestaat.

Clarkson was zelf van plan 25 banen te maken en lokale boeren en voedselproducenten een lucratievere verkoopplek te geven voor hun goederen dan de supermarkten. Ook onthulde Clarkson dat 85 procent van de omzet van zijn boer voortkomt uit subsidies van de overheid.

Het probleem rond Clarkson's Farm zou vooral de grote drukte zijn die men trekt. Clarkson's Farm binge je nu op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie NPO Start-serie 'Dexter: New Blood'
Recensie

Recensie NPO Start-serie 'Dexter: New Blood'

Soms wellicht een herhaling van zetten, maar desondanks bevredigend slotstuk van het Dexter-verhaal.

Regie: Marcos Siega, Sanford Bookstaver | Cast: Michael C. Hall (Dexter Morgan/Jim Lindsay), Jack Alcott (Harrison Morgan), Julia Jones (Angela Bischop), Johnny Sequoyah (Audrey Bisshop), Alano Miller (Logan), Jennifer Carpenter (Debra Morgan), Clancy Brown (Kurt Caldwell), Jamie Chung (Molly Park), e.a. | Afleveringen: 10 | Speelduur: 44-58 minuten | Jaar: 2021-2022

Het is alweer acht jaar geleden dat de thrillerserie Dexter ten einde kwam. Het was Dexter Morgan (overdag als onderzoeker actief voor de politie van Miami, 's nachts een seriemoordende 'barmhartige samaritaan') acht seizoenen lang gelukt onder de radar te blijven, maar dat ging gepaard met zware offers.

Zo werd zijn vrouw door een seriemoordende vakbroeder om zeep geholpen, vond zus Debra de dood door Dexters hand en werden de lichaamsdelen die de titelfiguur jarenlang in zee had gedumpt op het conto van zijn collega Doakes geschreven. Dexter zelf zorgde ervoor dat hij dood werd gewaand.

Fans waren niet te spreken over het einde van de serie waarin Dexter met alles wegkwam, een geliefd personage (de grofgebekte Debra) om het leven bracht en in het laatste shot in anonimiteit opdook in een sneeuwrijke omgeving. De slotaflevering is dan ook de boeken in gegaan als een van de meest gehate serie-eindes ooit.

Maar hoe is het Dexter sindsdien vergaan? En is een afsluitende reeks afleveringen niet te veel mosterd na de maaltijd voor een serie die al halverwege begon te lijden aan spreekwoordelijke bloedarmoede? Je kan veel antwoorden van het bevredigende soort verwachten in de tiendelige afsluitende miniserie Dexter: New Blood, die we volgens de makers vooral niet moeten zien als het negende seizoen.

In het koude noorden van de staat New York gaat Dexter door het leven als Jim Lindsay, een naam die verwijst naar de schrijver van de boeken waarop Dexter aanvankelijk was gebaseerd. In een klein plaatsje werkt hij bij de lokale wapenboer en beschouwen zijn dorpsgenoten hem als een geliefde nieuwkomer die iedereen begroet en graag een praatje maakt.

Dexter, sorry, Jim heeft het aangelegd met politierechercheur Angela Bishop, die al jaren op de persoon jaagt die verantwoordelijk is voor de vermissingen van tientallen meisjes, waaronder haar eigen beste vriendin. Een zaak waar Dexter nu eens niets mee te maken heeft.

Maar het verleden blijft je altijd achtervolgen, ook als je een andere identiteit aanneemt en je je bij een ander bevolkingsregister inschrijft. Op een avond staat Harrison, Dexters eigen zoon die al die tijd dacht dat zijn vader dood was, op de stoep. Ontkennen dat hij de vader is van Harrison valt niet lang vol te houden. Terwijl Harrison zich geliefd maakt bij zijn leeftijdsgenoten, probeert Dexter zijn hervonden vaderrol zo goed mogelijk te vervullen.

Een complicerende factor is dat Dexter het toch niet heeft kunnen laten om weer eens een foute kerel naar de andere wereld te helpen. Daardoor moet hij steeds meer balletjes in de lucht houden om niet tegen de lamp te lopen, zijn ware identiteit te verbergen en de ideale vader uit te hangen. Maar misschien heeft Harrison wel meer van zijn vader geërfd dan op het eerste gezicht lijkt.

De oorspronkelijke serie werd sleets door de soms vergezochte tactieken en de vele bochten waarin de titelfiguur zich wrong om niet te worden ontmaskerd. Alhoewel Dexter na het vierde seizoen een herhaling van zetten werd door in navolging van een florerende John Lithgow ieder seizoen een nieuwe moordende gek op te voeren, probeerden de schrijvers de energie erin te houden door Dexter te confronteren met het vaderschap en zijn onvermogen om normale relaties aan te gaan.

Belangrijk element was bovendien de terugblik op Dexters verleden waarin hij met hulp van zijn adoptievader zijn moordzucht probeerde te kanaliseren. Zijn missie om alleen criminelen die niet gepakt werden om het leven te brengen werd ook steeds gecompliceerder en het spreken over zijn 'duistere metgezel' als aanstichter van zijn lusten steeds troebeler.

De rol van denkbeeldige raadgever wordt in New Blood vervuld door Debra, die als geestverschijning haar broer voortdurend een spiegel voorhoudt. Het is een geslaagde kunstgreep, al is het maar om hoofdrolspeler Michael C. Halls weer tegenover zijn ex-vrouw Jennifer Carpenter te zien spelen.

Het onderzoek van Angela, die zich heeft vastgebeten in de zaak van de vermiste meisjes, vormt de centrale misdaadlijn, maar deze gaat gelijk op met de hoofdlijn van de complexe vader-zoonrelatie tussen Dexter en Harrison. Dit heeft het onvermijdelijke gevolg dat deze miniserie een dubbelsporenbeleid voert, wat niet onverdienstelijk uitpakt. De voice-overs zijn nog steeds effectief, waar ze bij na-aper You al snel gingen tegenstaan.

Er wordt met vlagen teruggegrepen op de seizoenen van weleer zonder dat je je als kijker voortdurend moet afvragen hoe het allemaal ook alweer zat. Er zijn daarnaast genoeg nieuwe invalshoeken en een nieuwe couleur locale om deze afsluitende miniserie niet af te hoeven doen als oude wijn in nieuwe zakken. Bijfiguren als een over moordzaken podcastende betweter en vooral de aanwezigheid van Clancy Brown als de vader van Dexters nieuwe slachtoffer pakken geslaagd uit.

Uiteraard kun je je je afvragen waarom Dexter altijd seriemoordenaars lijkt aan te trekken, zoals Schotse collie Lassie kennelijk natuurrampen uitlokte en iedereen rondom Miss Marple aan het moorden leek te slaan. Moeilijker te negeren is dat het drama veroorzaakt door de komst van Harrison wat geforceerd aandoet omdat het op momenten alle kanten opschiet.

Het laat weliswaar Dexter van een geheel andere kant zien, maar de sneltreinvaart waarmee het verhaal in de laatste aflevering wordt afgeraffeld doet de vraag rijzen of er niet meer focus had kunnen zijn die beter over de tien afleveringen was uitgesmeerd. En over dat einde zijn wederom de echte fans ziedend. Je doet het ook nooit goed als seriemaker, al is New Blood niet gelukkig de zoveelste poging om een oude serie te rebooten maar gewoon een waardige afsluiter.

★★★★☆

Dexter: New Blood is te zien bij NPO Start.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix wordt weer flink duurder straks ook in Nederland?
Series / Nieuws

Netflix wordt weer flink duurder straks ook in Nederland?

Netflix gooit de prijzen omhoog om originele content te kunnen blijven betalen.

Wordt Netflix weer duurder? In de Verenigde Staten en Canada is bekend gemaakt dat de prijs van een abonnement weer iets omhoog gaat.

Voor het eerst sinds oktober 2020 heeft Netflix in die landen besloten om per direct de prijs van een abonnement te verhogen. Reuters meldt dat de prijsverhoging tussen de 1 en 2 dollar bedraagt.

Iets duurder
Voor het standaard-abonnement vraagt Netflix vanaf nu 15,49 dollar per maand. Dat was 13,99 dollar. Verder is het premium-plan (waarbij gebruikers ook ultra HD-streams krijgen) nu 19,99 dollar per maand, waar het abonnement eerder 17,99 dollar per maand kostte. Voor het basis-abonnement geldt dat de prijs nu 8,99 dollar per maand bedraagt.

Netflix laat in een statement weten: "We begrijpen dat mensen meer entertainmentkeuzes dan ooit hebben en zijn eraan toegewijd om een nog betere ervaring te leveren voor onze leden. We updaten onze prijzen zodat we een breed aanbod aan kwalitatief hoogstaande entertainmentkeuzes kunnen bieden. En zoals altijd bieden we een reeks mogelijkheden zodat leden een prijs kunnen kiezen die past bij hun budget."

De opmerking over het aantal keuzes klopt wel, want er is sprake van een felle concurrentiestrijd tussen Netflix, Disney+, HBO Max, Prime Video, Peacock en Paramount+. Om zich staande te houden tussen die streamingdiensten, gaf Netflix in 2021 zo'n 17 miljard dollar uit aan originele content, een bedrag dat in 2022 nog hoger zal liggen.

Ter vergelijking: hier in Nederland kost een basis-abonnement 7,99 euro per maand, standaard 11,99 euro per maand en premium 15,99 euro per maand.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix voegt deze 19 series nog nieuw toe in januari
Series / Featured

Netflix voegt deze 19 series nog nieuw toe in januari

Netflix weet wel hoe je bezig kan blijven met het kijken van series als we dit lijstje zien!

19 nieuwe series mag je in elk geval nog verwachten op Netflix in januari. We zetten het toffe rijtje nieuwe shows voor je op een rij!

VANAF 19 JANUARI

Too Hot to Handle (seizoen 3): Knappe vrijgezellen ontmoeten elkaar aan de oevers van het paradijs. Maar om de verleidelijke "‹"‹hoofdprijs te winnen, zullen ze seks moeten opgeven.

El Marginal (seizoen 4): De dramaserie keert terug voor een vierde seizoen.

VANAF 20 JANUARI

Midnight Asia: Eat, Dance, Dream: De speelse kant van de metropolen van Azië komt 's nachts tot leven. Deze docuserie laat het eten en drinken, de muziek, en de nachtuilen die in het donker opleven, zien.

VANAF 21 JANUARI

Summer Heat: Een groep jongvolwassenen werkt in een paradijselijk resort. Ze beleven een onvergetelijke zomer en ontdekken de liefde, ware vriendschappen en schokkende geheimen.

Ozark (seizoen 4, deel 1): Een financieel adviseur verhuist met zijn gezin van Chicago naar de Ozarks in Missouri, waar hij binnen vijf jaar 500 miljoen dollar moet witwassen voor een drugsbaas.

VANAF 25 JANUARI

Neymar: The Perfect Chaos: Neymar. Alom geliefd, maar ook mikpunt van kritiek. In deze docuserie deelt hij de hoogte- en dieptepunten van zijn persoonlijke leven en zijn briljante voetbalcarrière.

Snowpiercer (seizoen 3, wekelijks nieuwe aflevering): De aarde is bevroren. De laatste overlevende mensen wonen in een lange trein die de wereld rondcirkelt en zoeken balans "‹"‹te midden van de spanningen aan boord.

VANAF 26 JANUARI

The Sinner (seizoen 4): In een klein plaatsje in New York zoekt een gekwelde detective naar antwoorden op verbijsterende misdaden terwijl hij worstelt met zijn eigen demonen.

VANAF 27 JANUARI

Chosen: De wereld van een 17-jarig meisje staat op zijn kop als zij en haar vrienden een verontrustende ontdekking doen in hun rustige Deense stadje.

Soy Georgina: Maak kennis met Georgina Rodrí­guez, moeder, influencer, zakenvrouw en partner van Cristiano Ronaldo, in dit emotionele en diepgaande portret van haar dagelijkse leven.

Incastrati: Nadat twee klunzige tv-technici op een plaats delict zijn gestuit, doen ze er alles aan om geen verdachten te worden. Ze raken echter steeds verder in de problemen.

Framed! A Sicilian Murder Mystery: Twee TV-technici zien per ongeluk een moord. Elke stap die ze zetten om te voorkomen verdacht over te komen, brengt hen dieper in de problemen.

VANAF 28 JANUARI

All of Us Are Dead: Op een middelbare school breekt een zombievirus uit. De leerlingen moeten zich naar buiten vechten "” of veranderen in een van de dolle zombies.

Home Team: NFL-coach Sean Payton is geschorst en hoopt als trainer van het jeugdfootballteam een betere band met zijn zoon te krijgen. Familiecomedy naar een waargebeurd verhaal.

Feria: The Darkest Light: In het Andalusië van de jaren negentig hebben twee zussen te maken met afwijzing en een zoektocht naar de waarheid als hun ouders beschuldigd worden van de moord op 23 mensen in een occult ritueel.

In From the Cold: Een moeder komt voor een onmogelijk dilemma te staan: haar gezin in gevaar brengen of haar vroegere werk als genetisch aangepaste Russische agente weer oppakken.

The Woman in the Window Across the Street From the Girl in the Window: Anna kijkt met een gebroken hart naar de wereld buiten haar woonkamerraam en zet haar zinnen op een knappe nieuwe buurman, totdat ze getuige is van een gruwelijke moord.

Curious with Jonathan van Ness: Jonathan van Ness bekijkt elke vraag waar hij nieuwsgierig van wordt.

VANAF 29 JANUARI

Bulgasal: Immortal Souls: De onsterfelijke is vervloekt vanaf zijn geboorte en is uit op wraak. Hij gaat op pad om zijn ziel terug te eisen en een vete te eindigen die al 600 jaar duurt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit wordt de volgende Marvel-serie en hij is sneller te zien dan je denkt
Series / Nieuws

Dit wordt de volgende Marvel-serie en hij is sneller te zien dan je denkt

Disney Plus komt op korte termijn met de serie Moon Knight, lijkt het.

Het begint erop te lijken dat we mogelijk weten wanneer Moon Knight te zien zal zijn. Het lijkt er ook op dat die serie, met Oscar Isaac in de hoofdrol, de eerste Marvel Cinematic Universe-serie wordt die op Disney+ te zien is dit jaar.

Moon Knight-fans moeten natuurlijk echt wachten op het moment dat de serie te zien is. Vandaag brengt volgens OneTakeNews een antwoord. Zij beweren dat de show vanaf 30 maart 2022 te zien is op Disney+.

Moon Knight-release
That Hashtag Show beweert dat het verhaal van OneTakeNews klopt, waarmee er twee bronnen zijn. Tegelijk moet gezegd worden dat de site er niet altijd meer goed mee zit als men geruchten naar buiten brengt.

Die site beweert trouwens ook dat Disney+ in mei She-Hulk uitbrengt en Ms. Marvel in augustus of september. De releasedatum van Moon Knight is hoe dan ook behoorlijk specifiek en mocht deze kloppen, dan zal de eerste trailer vermoedelijk snel debuteren.

Moon Knight draait om Marc Spector, gespeeld door acteur Oscar Isaac. Hij is een zeer vaardig huurling, die heel wat alter ego's heeft omdat 'ie lijdt aan een meervoudige persoonlijkheidsstoornis. Als hij tijdens een missie zwaargewond raakt, geeft de Egyptische maangod Khonshu hem krachten en moet 'ie het opnemen tegen de misdaad in Los Angeles.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ maakte er een überdrukke week van!
Series / Streaming-diensten

Disney+ maakte er een überdrukke week van!

Dit is allemaal nieuw op streamingdienst Disney+ en ja, het is echt veel!

Met tien (!) nieuwe series was het een topweek op Disney+. Zoals je van ons gewend bent, zetten we deze zaterdag weer alle nieuwe series voor je op een rij.

The Con (seizoen 1): Verhalen van mensen die in verhalen getrapt zijn die te goed waren om waar te zijn, zoals identiteitsfraude, misleidende romances, het universiteitsschandaal en het Fyre Festival.

The Book of Boba Fett (S01E03): Boba Fett krijgt te maken met twee heel verschillende dreigingen.

The Big Leap (S01E07): Gabby zint op wraak.

Station 19 (seizoen 4): Een groep brandweermannen en -vrouwen riskeert leven en hart.

Mixed-ish (S02E01): Rainbow is boos op Johan.

Like me! (seizoen 2): Hoe is het echte leven voor een nieuwe podcaster? Hoe begonnen de YouTube-sterren? Welkom bij Likes dagelijkse leven. Disney XD haalt hem uit zijn kamer!

Grown-ish (seizoen 3): Zoey Johnson gaat studeren.

Breeders (seizoen 1): In deze eerlijke en niets ontziende komedie hebben Paul en Ally allebei een fulltime carrière, bejaarde ouders, een hypotheek, occasionele problemen in hun relatie en de niet benijdenswaardige problemen die horen bij het ouderschap.

Big Sky (S02E02): Cassie neemt een nieuwe vermissingszaak aan.

9-1-1 (seizoen 5): Over de levens en carrières van hulpverleners die hun leven wagen om anderen te redden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Legends of Tomorrow' maakt crossover met 'The Flash'
Series / Nieuws

'Legends of Tomorrow' maakt crossover met 'The Flash'

De serie Legends of Tomorrow brengt een oude bekende van The Flash terug.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Matt Letscher is terug als Eobard Thawne in de aankomende aflevering Rage Against the Machines van DC's Legends of Tomorrow. Dat blijkt uit een nieuwe synopsis voor de aflevering.

The CW meldt dat de Legends moeten samenwerken met Thawne om een "gefixeerd punt" in de tijdlijn te repareren. Dat zal de aandacht van de kwaadaardige Waverider trekken en leidt uiteraard tot een showdown met hun dubbelgangers.

Synopsis van DC's Legends of Tomorrow
Letcher speelde het 'ware gezicht' van Thawne en is zelden teruggekomen voor de rol in de serie The Flash, waarin gekozen wordt voor voormalig series regular Tom Cavanagh.

Hij was samen met Damien Darhk en Malcolm Merlyn een van de voornaamste antagonisten in het tweede seizoen van DC's Legends of Tomorrow. Hieronder de synopsis:

Met behulp van Eobard Thawne, breken de Legends een gefixeerd punt, waarmee ze een verstoring maken die de Evil Waverider zal aantrekken. Al snel zijn de Legends geschokt door wie er op hen jaagt en probeert Sara te onderhandelen, wat niet gaat zoals gepland. Ogenschijnlijk zonder opties, staat Gwyn op in het moment en gebruikt hij zijn militaire ervaring om tot een geheim plan te komen. Ondertussen helpt Gary Astra zich te realiseren wat ze is, waarmee Gideon aan de kantlijn komt te staan.

DC's Legends of Tomorrow zie je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix domineert alle andere streamingdiensten met deze serie
Series / Nieuws

Netflix domineert alle andere streamingdiensten met deze serie

The Witcher scoort zo ontzettend goed dat de serie helemaal bovenaan staat.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een legioen aan fans maakt dat The Witcher een groot publiek trok naar Netflix. Het tweede seizoen van de serie debuteerde afgelopen maand op de streamingdienst en is volgens Nielsen echt een gigantische hit.

The Witcher bleek het meest bekeken volgens Nielsen, dat de kijkminuten tussen 13 en 19 december rapporteerde. In totaal keken mensen in de Verenigde Staten een kleine 2,191 miljard minuten op Netflix. Dat is veel, veel hoger dan de tweede serie op de lijst; Hawkeye van Disney+, dat 580 miljoen minuten bekeken werd. The Witcher trok dus viermaal zolang kijkers.

The Witcher
De kijkcijfers die gerapporteerd worden door Nielsen zijn in lijn met de data die Netflix vrijgaf. Dat claimde al dat The Witcher seizoen 2 in de eerste 28 dagen na de release zo'n 462,5 miljoen uur bekeken werd. Daarmee is het tweede seizoen het zevende beste Engelstalige debuut in de geschiedenis van de streamingdienst.

Seizoen 2 van The Witcher begon ermee dat Geralt of Rivia ervan overtuigd was dat Yennefer's leven verloren ging tijdens de Battle of Sodden.

Geralt neemt Princess Cirilla daarom mee naar de veiligste plek die hij kent: zijn jeugdthuis Kaer Morhen. Terwijl de koningen, elfen, mensen en demonen van het Continent strijden om suprematie buiten de muren, moet hij het meisje beschermen tegen iets veel gevaarlijkers: de mysterieuze kracht die zij in zich heeft.

The Witcher binge je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.