'The Last of Us' vindt castlid waar fans blij van worden

'The Last of Us' vindt belangrijk nieuw castlid

De opnames van The Last of Us zijn al een tijdje bezig, maar de casting gaat door.

Jim Pedd, 16 januari 2022 08:39

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Storm Reid heeft getekend voor de cast van HBO's gameverfilming The Last of Us. We weten ook al welke rol zij zal spelen in de televisieserie.
De serie The Last of Us is gebaseerd op de zeer populaire Naughty Dog-game. Die speelt zich af in een post-apocalyptische wereld waarin een dodelijk virus bijna de hele moderne beschaving uitroeit. Joel, gespeeld door Pedro Pascal, wordt ingehuurd om de veertienjarige Ellie (Bella Ramsey) mee te nemen uit de quarantainezone naar een organisatie die zoekt naar een geneesmiddel van het virus. Terwijl de twee door de Verenigde Staten reizen, moeten ze op elkaar vertrouwen om te overleven.

Storm Reid in The Last of Us
Storm Reid zal de rol van Riley spelen. Zij is een weesmeisje in Boston, dat al snel bevriend raakt met Ellie. De actrice maakte het nieuws zelf bekend op Twitter.

The Last of Us heeft naast hoofdrollen voor Pascal en Ramsey, ook rollen voor Gabriel Luna als Tommy, Merle Dandridge als Marlene, Jeffrey Pierce als Perry, Anna Torv als Tess, Nico Parker als Sarah, Murray Bartlett als Frank en Nick Offerman als Bill.

Craig Mazin schrijft en produceert The Last of Us samen met Neil Druckmann - een schrijver en creatief directeur van de videogame.

Wanneer The Last of Us te zien zal zijn op HBO is nog niet bekend, maar vermoedelijk vindt de release dit jaar nog plaats.
Bron: Variety

Lees meer over: The Last of Us, HBO, Storm Reid

Populair nieuws