'House of the Dragon' moet vooral GEEN 'Game of Thrones' worden!

House of the Dragon mag niet lijken op moederserie

House of the Dragon moet echt iets unieks worden vindt acteur Peter Dinklage.

Jim Pedd, 15 januari 2022 om 21:10

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Peter Dinklage vertelt hoe hij denkt over de Game of Thrones spin-off House of the Dragon en wat die met zich mee moet brengen. Volgens hem moet House of the Dragon vooral zijn eigen ding gaan doen.
Gedurende acht seizoenen speelde Dinklage de rol van Tyrion Lannister, een scherp en humoristisch personage dat heel wat mooie momenten had in de show. Dinklage kreeg vier Emmy Awards voor zijn werk en dus verbaast het niet dat hij veel waardering houdt voor de serie.

House of the Dragon-serie
Westeros leeft in elk geval voort. Later dit jaar lanceert HBO de nieuwe serie House of the Dragon, op basis van het boek Fire and Blood van George R.R. Martin. Die speelt zich honderden jaren voor Tyrion af en laat zien hoe er een burgeroorlog uitbreekt onder de familie Targaryen over de troonopvolging.

Dinklage vertelde dat de serie volgens hem echt op zichzelf moet staan:

"Het belangrijkste is denk ik dat ze vooral niet moeten proberen Thrones na te maken. Als ze dat zouden doen, dan zal het voelen als weinig meer dan ordinair geld proberen te verdienen. Met een boel vervolgen, is het belangrijkste voor hen dat de eerste een boel geld heeft opgeleverd. Maar ik kijk er echt naar uit, naar House of the Dragon, puur en alleen als kijker en weet niet wat er hierna gaat gebeuren."

House of the Dragon komt naar HBO Max.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: House of the Dragon, Game of Thrones, HBO, George RR Martin, Peter Dinklage

Populair nieuws