Dit wordt de volgende Marvel-serie en hij is sneller te zien dan je denkt

Moon Knight is echt snel te zien!

Disney Plus komt op korte termijn met de serie Moon Knight, lijkt het.

Jim Pedd, 15 januari 2022 om 11:49

Het begint erop te lijken dat we mogelijk weten wanneer Moon Knight te zien zal zijn. Het lijkt er ook op dat die serie, met Oscar Isaac in de hoofdrol, de eerste Marvel Cinematic Universe-serie wordt die op Disney+ te zien is dit jaar.
Moon Knight-fans moeten natuurlijk echt wachten op het moment dat de serie te zien is. Vandaag brengt volgens OneTakeNews een antwoord. Zij beweren dat de show vanaf 30 maart 2022 te zien is op Disney+.

Moon Knight-release
That Hashtag Show beweert dat het verhaal van OneTakeNews klopt, waarmee er twee bronnen zijn. Tegelijk moet gezegd worden dat de site er niet altijd meer goed mee zit als men geruchten naar buiten brengt.

Die site beweert trouwens ook dat Disney+ in mei She-Hulk uitbrengt en Ms. Marvel in augustus of september. De releasedatum van Moon Knight is hoe dan ook behoorlijk specifiek en mocht deze kloppen, dan zal de eerste trailer vermoedelijk snel debuteren.

Moon Knight draait om Marc Spector, gespeeld door acteur Oscar Isaac. Hij is een zeer vaardig huurling, die heel wat alter ego's heeft omdat 'ie lijdt aan een meervoudige persoonlijkheidsstoornis. Als hij tijdens een missie zwaargewond raakt, geeft de Egyptische maangod Khonshu hem krachten en moet 'ie het opnemen tegen de misdaad in Los Angeles.
Bron: CBM

Lees meer over: Moon Knight, Oscar Isaac, MCU, Marvel Studios, Disney Plus

Populair nieuws