Netflix voegt deze 19 series nog nieuw toe in januari

Netflix voegt deze 19 series nog toe in januari

Netflix weet wel hoe je bezig kan blijven met het kijken van series als we dit lijstje zien!

Jim Pedd, 15 januari 2022 12:38

19 nieuwe series mag je in elk geval nog verwachten op Netflix in januari. We zetten het toffe rijtje nieuwe shows voor je op een rij!
VANAF 19 JANUARI

Too Hot to Handle (seizoen 3): Knappe vrijgezellen ontmoeten elkaar aan de oevers van het paradijs. Maar om de verleidelijke ​​hoofdprijs te winnen, zullen ze seks moeten opgeven.

El Marginal (seizoen 4): De dramaserie keert terug voor een vierde seizoen.

VANAF 20 JANUARI

Midnight Asia: Eat, Dance, Dream: De speelse kant van de metropolen van Azië komt 's nachts tot leven. Deze docuserie laat het eten en drinken, de muziek, en de nachtuilen die in het donker opleven, zien.

VANAF 21 JANUARI

Summer Heat: Een groep jongvolwassenen werkt in een paradijselijk resort. Ze beleven een onvergetelijke zomer en ontdekken de liefde, ware vriendschappen en schokkende geheimen.

Ozark (seizoen 4, deel 1): Een financieel adviseur verhuist met zijn gezin van Chicago naar de Ozarks in Missouri, waar hij binnen vijf jaar 500 miljoen dollar moet witwassen voor een drugsbaas.

VANAF 25 JANUARI

Neymar: The Perfect Chaos: Neymar. Alom geliefd, maar ook mikpunt van kritiek. In deze docuserie deelt hij de hoogte- en dieptepunten van zijn persoonlijke leven en zijn briljante voetbalcarrière.

Snowpiercer (seizoen 3, wekelijks nieuwe aflevering): De aarde is bevroren. De laatste overlevende mensen wonen in een lange trein die de wereld rondcirkelt en zoeken balans ​​te midden van de spanningen aan boord.

VANAF 26 JANUARI

The Sinner (seizoen 4): In een klein plaatsje in New York zoekt een gekwelde detective naar antwoorden op verbijsterende misdaden terwijl hij worstelt met zijn eigen demonen.

VANAF 27 JANUARI

Chosen: De wereld van een 17-jarig meisje staat op zijn kop als zij en haar vrienden een verontrustende ontdekking doen in hun rustige Deense stadje.

Soy Georgina: Maak kennis met Georgina Rodríguez, moeder, influencer, zakenvrouw en partner van Cristiano Ronaldo, in dit emotionele en diepgaande portret van haar dagelijkse leven.

Incastrati: Nadat twee klunzige tv-technici op een plaats delict zijn gestuit, doen ze er alles aan om geen verdachten te worden. Ze raken echter steeds verder in de problemen.

Framed! A Sicilian Murder Mystery: Twee TV-technici zien per ongeluk een moord. Elke stap die ze zetten om te voorkomen verdacht over te komen, brengt hen dieper in de problemen.

VANAF 28 JANUARI

All of Us Are Dead: Op een middelbare school breekt een zombievirus uit. De leerlingen moeten zich naar buiten vechten — of veranderen in een van de dolle zombies.

Home Team: NFL-coach Sean Payton is geschorst en hoopt als trainer van het jeugdfootballteam een betere band met zijn zoon te krijgen. Familiecomedy naar een waargebeurd verhaal.

Feria: The Darkest Light: In het Andalusië van de jaren negentig hebben twee zussen te maken met afwijzing en een zoektocht naar de waarheid als hun ouders beschuldigd worden van de moord op 23 mensen in een occult ritueel.

In From the Cold: Een moeder komt voor een onmogelijk dilemma te staan: haar gezin in gevaar brengen of haar vroegere werk als genetisch aangepaste Russische agente weer oppakken.

The Woman in the Window Across the Street From the Girl in the Window: Anna kijkt met een gebroken hart naar de wereld buiten haar woonkamerraam en zet haar zinnen op een knappe nieuwe buurman, totdat ze getuige is van een gruwelijke moord.

Curious with Jonathan van Ness: Jonathan van Ness bekijkt elke vraag waar hij nieuwsgierig van wordt.

VANAF 29 JANUARI

Bulgasal: Immortal Souls: De onsterfelijke is vervloekt vanaf zijn geboorte en is uit op wraak. Hij gaat op pad om zijn ziel terug te eisen en een vete te eindigen die al 600 jaar duurt.

Lees meer over: Netflix, Januari, Ozark

Populair nieuws