Jeremy Clarkson heeft slecht nieuws voor fans van 'Clarkson's Farm'

Slecht nieuws voor fans van 'Clarkson's Farm'

Jeremy Clarkson heeft een aantal plannen moeten cancellen wegens een recent besluit.

Jim Pedd, 17 januari 2022 om 07:50

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Op Twitter vroeg iemand een gunst van Jeremy Clarkson, de presentator van Prime Video-serie Clarkson's Farm. Clarkson vertelde in een reactie over de staat van zijn Diddly Squat Farm. Het zijn "slechte dagen voor boeren".
Er werden meer dan vijftig bezwaren ingediend bij de gemeenteraad toen Clarkson een aanvraag indiende voor de opening van een restaurant. Helaas heeft hij nu "helemaal geen vacatures, ben ik bang te zeggen, vanwege die verdomde raad".

Tegenslag voor Clarkson's Farm
Clarkson wilde een café/restaurant openen met zestig plaatsen. De bedoeling was bovendien een parkeerplaats voor 70 plekken aan te leggen. De gemeenteraad ontving echter 53 bezwaren en slechts 12 steunbetuigingen.

Volgens een van de medewerkers van de afdeling stadsontwikkeling, Joan Desmond, werd "wegens de locatie, het ontwerp, de schaal en de locatie" de voorgestelde ontwikkeling "niet als passend of consistent in schaal met het bestaande boerenbedrijf of zijn open locatie op het boerenland" gezien.

Ze vertelde verder dat het visueel niet goed paste bij "het stedelijke karakter, de mooie look en rust van de omgeving". En dus werd besloten de boel af te wijzen.

Vermoedelijk zie je dit allemaal volgend jaar bij Clarkson's Farm op Prime Video.
Lees meer over: Jeremy Clarkson, Clarksons Farm, Amazon, Prime Video

Populair nieuws