Disney+ onthult opvallend harde 'Moon Knight'-trailer

Disney+ onthult opvallende Moon Knight-trailer

Moon Knight wordt de eerste Marvel Studios-serie op Disney+ van 2022.

Jim Pedd, 18 januari 2022 om 17:48

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Eindelijk hebben we de eerste volwaardige trailer voor Marvel's Moon Knight, de Disney+-serie waarin acteur Oscar Isaac zijn debuut maakt als de superheld van het Marvel Cinematic Universe. Naast hem zie je onder meer Ethan Hawke en May Calamaway rollen spelen.
Bijna een jaar nadat Marvel Studios z'n eerste Disney+ serie lanceerde met WandaVision, bereidt men zich voor op nog een jaar vol releases, beginnend met Moon Knight. Daarvan zie je onderaan dit bericht dan eindelijk de volledige trailer!

Moon Knight-trailer
Moon Knight is een serie die draait om Marc Spector, gespeeld door Oscar Isaac. Hij was vroeger marinier voor de Verenigde Staten en lijdt aan een meervoudige persoonlijkheidsstoornis. Marc komt terecht in een bovennatuurlijk conflict als hij krachten krijgt van de Egyptische maangod Khonshu.

Moon Knight rondde zijn opnames afgelopen oktober af in Boedapest en sindsdien werkt Marvel Studios aan de visuele effecten. Die zijn al ver genoeg om er een trailer van te maken en een releasedatum aan te kondigen.


Fans kregen natuurlijk eerder al een teaser voor Moon Knight. Die liet zien dat Moon Knight een behoorlijk brute en gewelddadige held zou worden. Zo zagen we hem in een verwoeste ruimte een tegenstander volledig in elkaar slaan.

De serie Moon Knight krijgt zes afleveringen.
Lees meer over: Moon Knight, Disney Plus, MCU, Marvel Studios, Marvel Cinematic Univers, Oscar Isaac, Ethan Hawke, May Calamaway

Populair nieuws