We weten nu wanneer Disney+ met Marvel Studios-series komt in 2022

Wanneer Disney+ met Marvel-series komt in 2022

Het Marvel Cinematic Universe komt met meerdere grote nieuwe series komend jaar.

Jim Pedd, 16 januari 2022 om 18:51

Deze zomer wordt het nog druk voor fans van het Marvel Cinematic Universe. De officiële website van Marvel Studios Japan suggereert dat er drie (!) series uitkomen tussen Doctor Strange in the Multiverse of Madness als die op 4 mei uitkomt, en Thor: Love and Thunder dat gepland staat voor juli in het land.
She-Hulk, I Am Groot en What If...? seizoen 2 staan allemaal gepland tussen die twee blockbusters. Dat betekent ook dat Ms. Marvel pas na juli uitkomt op Disney. De serie moet volgens de site wel in de "zomer van 2022" te zien zijn.

Nog meer series!
Van Secret Invasion zien we dat de serie nog voor Black Panther: Wakanda Forever gestreamd moet worden. Die film is in november in de bioscoop te zien.

Daarmee hebben we ook voor het eerst een echte bevestiging van het tweede seizoen van animatieserie What If...?, waarvan de makers wel al te kennen hadden gegeven dat de show een nieuwe reeks zou krijgen.

Eerder vertelde Marvel Studios animatiechef Brad Winderbaum al eens: "Ik bedoel, je staat helemaal los van elke soort regels die je maar kan bedenken en dat is tegelijk het meest opwindende aan de serie én het meest vreeswekkende, omdat je dan je eigen regels moet maken". En dat brengt dus heel wat spannends met zich mee voor het tweede seizoen!

Overigens is de eerstvolgende Marvel Studios-serie natuurlijk Moon Knight, dat naar verluidt op 30 maart te zien is op Disney+.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Marvel Cinematic Universe, MCU, Marvel Studios, Moon Knight, She Hulk, What If, Secret Invasion

Populair nieuws