search
Disney+ onthult 'Moon Knight'-teaser!
Series / Video/clip/featurette

Disney+ onthult 'Moon Knight'-teaser!

Oscar Isaac is straks te zien als de mysterieuze held Moon Knight.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Moon Knight onthulde zojuist z'n eerste teaser. Komende maandag lanceren Disney+ en Marvel Studios de eerste volwaardige trailer voor de televisieserie met Oscar Isaac in de hoofdrol.

We hoorden recent al het gerucht dat de serie Moon Knight vanaf 30 maart te streamen zou zijn en die geruchten winnen nu flink aan kracht. Immers was het gerucht deze week ook al dat de serie deze maand nog een trailer zou lanceren. Dat komt alvast uit; nu de releasedatum nog!

Moon Knight
De serie Moon Knight lijkt een opvallende te worden van Disney+ en Marvel Studios. Hij stelt ons voor aan een heel nieuwe held in het Marvel Cinematic Universe, eentje die er niet voor terug schrikt om behoorlijk grof te werk te gaan.

Daar wordt ook kort naar gehint in de eerste teaser, die je hieronder kunt zien. Ook introduceert deze korte teaser de grote slechterik; een rol van Ethan Hawke - van wie we trouwens nog niet zeker weten wie hij nou eigenlijk speelt.

Check hieronder de beelden van Moon Knight:



De serie Moon Knight wordt door Marvel Studios omschreven als een show die draait om een burgerwacht die lijdt aan een meervoudige persoonlijkheidsstoornis. Die verschillende identiteiten krijgen het nog zwaar op het moment dat Marc Spector superkrachten van de Egyptische maangod Khonshu krijgt en het op moet nemen tegen een verschrikkelijke bedreiging.

Maandag zie je de eerste trailer!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen