search

Ons nieuws van dinsdag 18 januari 2022

Netflix onthult trailer 'Devotion, a Story of Love and Desire'
Series / Trailer

Netflix onthult trailer 'Devotion, a Story of Love and Desire'

De Italiaanse serie verschijnt op Valentijnsdag op de grote streamingdienst.

Binnenkort verschijnt op Netflix een nieuwe Italiaanse tv-serie, met de titel Devotion, a Story of Love and Desire. De originele Italiaanse titel luidt Fedeltí . Hieronder kun je de eerste trailer voor het drama bekijken.

In de serie zijn de hoofdrollen voor de acteurs Michele Riondino en Lucrezia Guidone. In het drama begint een schijnbaar gelukkig huwelijk te ontbinden wanneer de echtgenoot in twijfel wordt getrokken en beide echtgenoten door andere mensen worden verleid.

Trailer voor Devotion, a Story of Love and Desire
De nieuwe serie Devotion, a Story of Love and Desire moet op 14 februari op Netflix online verschijnen, en ja dat is op Valentijnsdag. Zet alvast een herinnering aan voor de serie, via het belletje.De synopsis: Carlo (Michele Riondino) en Margherita (Lucrezia Guidone) zijn erg verliefd, maar er sluipt iets in hun relatie waardoor ze aan alles gaan twijfelen, zelfs aan zichzelf. Zullen ze de gevolgen van hun keuzes kunnen managen?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Keiharde oorlog in eerste 'Vikings: Valhalla'-trailer
Series / Trailer

Keiharde oorlog in eerste 'Vikings: Valhalla'-trailer

Check hier de gave serie Vikings: Valhalla van Netflix over onder meer Leif Eriksson!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix heeft zojuist de eerste blik onthuld op Vikings: Valhalla. De serie is het vervolg op Vikings, die zes seizoenen gemaakt werd voor History Channel. En niet alleen hebben we nu de eerste trailer, ook heeft Netflix onthuld wanneer de serie te zien is.

Vikings: Valhalla speelt zich een eeuw af na de gebeurtenissen in de eerste serie van Michael Hirst. We zijn dus in de elfde eeuw aanbeland en volgen een paar van de beroemdste Vikingen.

Vikings: Valhalla-trailer
In Vikings: Valhalla volgen we namelijk de legendarische ontdekkingsreiziger Leif Eriksson (Sam Corlett), zijn eigenwijze en zeer uitgesproken zus Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) en de ambitieuze prins Harald Sigurdsson (Leo Suter). De show begint op het moment dat spanningen oplopen tussen de Vikingen en het Britse koningshuis.

De drie Vikingen beginnen precies rond die tijd aan een wel heel epische reis. Die brengt hen naar Engeland en ver daarbuiten, waarna ze zelfs moeten vechten voor hun leven en het voortbestaan van hun volk.

Check hieronder de vette trailer:Vikings: Valhalla is vanaf 25 februari beschikbaar op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave) in eerste trailer 'The Man Who Fell to Earth'
Series / Trailer

Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave) in eerste trailer 'The Man Who Fell to Earth'

De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 1963, dat eerder werd verfilmd met David Bowie als hoofdrolspeler.

Showtime heeft vandaag de eerste trailer onthuld voor The Man Who Fell to Earth, een nieuwe sci-fi serie waarin de Oscar-genomineerde acteurs Chiwetel Ejiofor en Naomie Harris de hoofdrollen spelen.

The Man Who Fell to Earth is een verfilming van het gelijknamige boek van Walter Tevis uit 1963. Het verhaal gaat over een buitenaards wezen dat op Aarde arriveert op een moment dat de mensheid lijkt te evolueren. De alien moet zijn verleden confronteren om de toekomst van de mensheid te bepalen.

Van Bowie naar Ejiofor
Het boek werd in 1976 al eens verfilmd door Nicolas Roeg met als hoofdrolspeler niemand minder dan David Bowie. Alex Kurtzman en Jenny Lumet schreven het script van de nieuwe versie en zijn tevens uitvoerend producenten.

De serie zou oorspronkelijk gemaakt worden voor CBS All Access (nu Paramount+), maar belandde uiteindelijk bij Showtime. Kurtzman en Lumet zijn overigens ook showrunners samen met uitvoerend producent John Hlavin. Kurtzman nam ook de regie voor zijn rekening.

Bekijk hieronder de fascinerende trailer van The Man Who Fell to Earth.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ onthult opvallend harde 'Moon Knight'-trailer
Series / Trailer

Disney+ onthult opvallend harde 'Moon Knight'-trailer

Moon Knight wordt de eerste Marvel Studios-serie op Disney+ van 2022.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Eindelijk hebben we de eerste volwaardige trailer voor Marvel's Moon Knight, de Disney+-serie waarin acteur Oscar Isaac zijn debuut maakt als de superheld van het Marvel Cinematic Universe. Naast hem zie je onder meer Ethan Hawke en May Calamaway rollen spelen.

Bijna een jaar nadat Marvel Studios z'n eerste Disney+ serie lanceerde met WandaVision, bereidt men zich voor op nog een jaar vol releases, beginnend met Moon Knight. Daarvan zie je onderaan dit bericht dan eindelijk de volledige trailer!

Moon Knight-trailer
Moon Knight is een serie die draait om Marc Spector, gespeeld door Oscar Isaac. Hij was vroeger marinier voor de Verenigde Staten en lijdt aan een meervoudige persoonlijkheidsstoornis. Marc komt terecht in een bovennatuurlijk conflict als hij krachten krijgt van de Egyptische maangod Khonshu.

Moon Knight rondde zijn opnames afgelopen oktober af in Boedapest en sindsdien werkt Marvel Studios aan de visuele effecten. Die zijn al ver genoeg om er een trailer van te maken en een releasedatum aan te kondigen.Fans kregen natuurlijk eerder al een teaser voor Moon Knight. Die liet zien dat Moon Knight een behoorlijk brute en gewelddadige held zou worden. Zo zagen we hem in een verwoeste ruimte een tegenstander volledig in elkaar slaan.

De serie Moon Knight krijgt zes afleveringen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ook ellende in nieuw seizoen 'Outlander'
Series / Video/clip/featurette

Ook ellende in nieuw seizoen 'Outlander'

Het personage Fergus van Cesar Domboy gaat waarschijnlijk een niet zo fijn zesde seizoen meemaken.

Afgelopen weken kregen we al een blik op onder meer de personages Young Ian, Brianna en Marsali en nu is de beurt aan het personage Fergus. Ook hij keert terug in het aankomende nieuwe, zesdelige seizoen van Outlander.

De rol van Fergus wordt gespeeld door Cesar Domboy en het blijkt dat zijn personage behoorlijk zal worstelen met de gebeurtenissen in seizoen vijf. De acteur geeft in onderstaande video over zijn personage aan dat we ons zorgen moeten maken om Fergus. Het lijkt er verdacht veel op dat er een hoop ellende voor hem aankomt.

Wat gebeurt er met Fregus?
In onderstaande video werpt acteur Domboy een snelle blik op wat er staat te gebeuren met zijn personage Fergus in het aanstormende zesde seizoen van de geliefde serie.

Bekijk de eerste vijf seizoenen van Outlander gewoon nog op Netflix en hieronder de video Fergus in Season 6. Vanaf 6 maart zie je seizoen zes op dezelfde streamingdienst.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
We weten nu wanneer 'Moon Knight' te zien is op Disney+
Series / Nieuws

We weten nu wanneer 'Moon Knight' te zien is op Disney+

Disney+ en Marvel Studios hebben de eerste trailer voor Moon Knight onthuld en laten weten wanneer de serie begint.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De releasedatum van Moon Knight is nu bevestigd. Marvel Studios kondigde de serie al in 2019 aan als een van zijn aankomende projecten.

Fans keken nog meer naar de serie uit toen bleek dat Oscar Isaac de hoofdrol zou gaan spelen. Later hoorden we ook dat Ethan Hawke en Mae Calamawy gecast waren in de serie, al weten we niet welke rollen ze hebben in de serie. Wel is zeker dat Hawke een soort cultleider lijkt te spelen. Dat bleek uit de trailer die eerder vandaag werd vrijgegeven.

Snel te zien
De serie Moon Knight ziet er heel tof uit en vandaag is niet alleen de trailer onthuld, ook heeft Marvel Studios bekend gemaakt wanneer de serie precies te zien zal zijn.

Vanaf 30 maart 2022 zie je de serie op streamingdienst DIsney+. Er komen in totaal zes afleveringen van de serie, die wekelijks op woensdag debuteren op de streamingdienst.

Eerder was het de verwachting dat Moon Knight de tweede of derde Marvel Studios-serie van dit jaar zou worden. Inmiddels is zeker dat de serie de eerste is en vervanger is van Ms. Marvel, dat nu naar het schijnt pas in de zomer uit moet komen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Book of Boba Fett'-finale verandert alles
Series / Nieuws

'The Book of Boba Fett'-finale verandert alles

Ming-Na Wen over hoe je de serie gaat zien na het einde.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Actrice Ming-Na Wen vertelt dat de finale van The Book of Boba Fett zal veranderen hoe fans de serie zien. Ze hoopt ook dat fans dan de hele serie nog eens gaan kijken.

The Book of Boba Fett volgt de premiejager uit de titel die de nieuwe misdaadheer van Tatooine wordt. Maar het is niet zo heel eenvoudig om het territorium van Jabba the Hutt over te nemen, zelfs al krijgt hij hulp van moordenares Fennec Shang. De serie The Book of Boba Fett biedt ook meer achtergrond over Boba Fett.

The Book of Boba Fett-finale
In een interview met RadioTimes ging Wen in op haar werk aan The Book of Boba Fett. Ze ging ook in op de gemengde reactie van het publiek en denkt dat mensen de serie anders gaan waarderen als 'ie doorbij is.

"Ik hoop echt dat ze terug willen gaan en het hele ding nog eens kijken en vanuit een ander oogpunt beschouwen, wetend hoe het gaat, hoe gingen zijn geëvolueerd en welke andere elementen een rol hebben gekregen. Dat is, vind ik, zo goed aan werken met Jon [Favreau] en Dave [Filoni]," aldus Wen.

"Zij weten zoveel van deze wereld, van Star Wars, en zijn zo'n grote fans dat ze weten hoe ze dingen op moeten zetten en bewegingen kunnen maken die je niet zag aankomen. En ineens sta je schaakmat! Dus ja, we zitten echt te wachten, te wachten op die overwinning. En niet alleen tot de laatste aflevering, want elke aflevering brengt weer nieuwe elementen in het spel die de fans hopelijk verrassen."

The Book of Boba Fett zie je nu op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Last of Us' doet nu al iets controversieels
Series / Featured

'The Last of Us' doet nu al iets controversieels

De serie The Last of Us gaat enorm afwijken van de games lijkt het nu.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
HBO Max is druk bezig met de verfilming van de The Last of Us-game. Daarin zie je onder meer het personage Riley verschijnen, waarmee de serie duidelijk af gaat wijken van de games.

The Last of Us seizoen 1 lijkt tot dusverre een trouwe verfilming van de game te worden. Dat werd mede bevestigd door het aantrekken van Neil Druckmann bij de serie, aangezien hij de creatief regisseur van de games is. Maar dat Riley gecast werd, hint op veranderingen in het narratief.

The Last of Us-serie
De eerste The Last of Us-game volgt Joel en Ellie terwijl ze door de Verenigde Staten reizen dat enorm geleden heeft aan de uitbraak van een verschrikkelijke schimmelinfectie. Die verspreidt zich net als meer zombievirussen en maakt dat de slachtoffers muteren in wezens die gevaarlijk zijn voor iedereen om hen heen.

In de game sis Ellie de enige mens die immuun is en wordt dat ontdekt ten koste van haar vriend Riley Abel.

Storm Reid is gecast als Riley. In de eerste game is zij niet te zien, maar wel in de DLC: The Last of Us: Left Behind en de graphic novel The Last of Us: American Dreams.

Dat betekent dat de serie vol flashbacks zal zitten die laten zien wat er gebeurt voor de boel en ook laat zien waar Ellie vandaan komt.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' dumpte een wel erg tof gevecht
Series / Nieuws

'The Walking Dead' dumpte een wel erg tof gevecht

Negan en Daryl versus Beta. Dat hadden we kunnen zien, maar helaas.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Whisperer Beta komt grof om het leven in The Walking Dead. Maar bijna was het nog veel grover.

In The Walking Dead zie je Beta om het leven komen dankzij Beta. Hij draagt zijn Whisperer-masker, gemaakt van Walker-vlees en weet hem in de val te lokken. Beta krijgt namelijk een paar messteken te verwerken op het moment dat hij Negan probeert te doden. Daryl is degene die het afmaakt en twee messen in zijn ogen ramt.

Bijna een gevecht
Ryan Hurst vertelde tijdens de Steel City Con dat het bijna heel anders liep. Het idee was om een gevecht te laten zien tussen Beta en de bondgenoten Daryl en Negan.

"Ik had gehoopt dat Daryl en ik meer hadden kunnen vechten, of dat Beta meer kans had gehad om Negan te verslaan. Zo zat het ook in de boeken. Het werd ook een tijdje zo gepland, maar op het laatste moment wilden ze toch een verrassing waarbij Daryl op het laatste moment de dag komt redden," aldus Hurst.

De acteur is goede vrienden met zowel Norman Reedus en Jeffrey Dean Morgan en had het heel tof gevonden als het anders was gelopen. In de comics zie je het sowieso anders gaan, ant Negan strijdt tegen Beta met zijn honkbalknuppel.

The Walking Dead zie je op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze topserie zou snel terug kunnen keren!
Series / Nieuws

Deze topserie zou snel terug kunnen keren!

Chuck kan volgens Zachary Levi zomaar eens terugkeren met een nieuw seizoen.

Streamingdiensten strijden hard om aandacht van het publiek, zoeken naar manieren om veel kijkers te trekken en mikken natuurlijk op reboots of revivals van televisieseries die al bekender zijn om te proberen een breed publiek aan zich te binden.

Timothy Olyphant kondigde zodoende recent aan dat hij een miniserie, Justified: Primeval maakt. En Tim Allen keert terug voor een Santa Claus-serie op Disney+. En nu blijkt dat er ook gekeken wordt naar een terugkeer van de serie Chuck.

Chuck terug brengen
Zachary Levi laat al tijden weten dat hij het helemaal ziet zitten om terug te keren voor meer Chuck. Zo vertelde hij tijdens de podcast Inside of You van Michael Rosenbaum dat hij echt wel terug denkt te kunnen keren voor meer.

"Ik probeerde al voordat de serie afgerond was, een Chuck-film gemaakt te krijgen. Maar er was nooit geld en tijd. Elke week maakten we sowieso een mini actiefilm. Maar met iets meer budget en iets meer tijd, zouden we daar wel de kans toe gehad kunnen krijgen. Maar ik probeer dit letterlijk sinds 2012 voor elkaar te krijgen. En eerlijk gezegd heb ik het gevoel dat dit het juiste moment is," aldus Levi.

Hij wilde wel benadrukken dat het geen officiële bevestiging is. "Maar als je geduld hebt gehad, al die tijd, dan wil ik je daarvoor bedanken. Ik heb het altijd geprobeerd en zal het altijd blijven proberen."

Levi gokt zelfs op Warner Bros.' streamingdienst HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Peacemaker' zat wel erg dik in de problemen na dumpen castlid
Series / Nieuws

'Peacemaker' zat wel erg dik in de problemen na dumpen castlid

James Gunn moest meerdere afleveringen opnieuw opnemen van Peacemaker na 't ontslag van een castlid.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een last-minute verandering in acteurs, maakte dat bedenker James Gunn heel wat scènes rond Peacemaker opnieuw op moest nemen. Het gaat om vijf afleveringen waarbij Freddie Stroma de eerder gecaste Chris Conrad moest vervangen.

Conrad stond al bekend om zijn televisierollen in Young Hercules en Patriot en voegde zich bij de opnames van Peacemaker. Maar na maanden aan opnames besloot hij in goed overleg te vertrekken bij de serie van HBO Max. Het bericht was het standaard 'creatieve meningsverschillen'-verhaal.

Peacemaker-vertrek
Doordat er al vijf afleveringen opgenomen waren, moest een boel materiaal met Conrad opnieuw opgenomen worden. Dat vertelde Gunn tijdens een interview met Screen Rant.

"Stroma kwam laat binnen. We hadden al vijf-en-een-halve aflevering opgenomen met een andere acteur, een ongelofelijk getalenteerde kerel. Maar we dachten anders over bepaalde dingen en ik geloof dat hij niet op de lange termijn betrokken wilde blijven," aldus Gunn.

"En dus castten we Freddie, toen we al ver waren gekomen. Ik heb al zijn scènes opnieuw opgenomen. Allemaal met Vigilante erin."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' ging zo om met liefde tussen Rick en Michonne
Series / Nieuws

'The Walking Dead' ging zo om met liefde tussen Rick en Michonne

Rick en Michonne waren intiem en in The Walking Dead ging men er zo mee om.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Walking Dead-showrunner Angela Kang deelde een intieme inside-blik op de romance die opbloeide tussen Rick Grimes (Andrew Lincoln) en Michonne (Danai Gurira) in de aflevering The Next World uit het zesde seizoen van de serie.

Kang was toen schrijver en producent die de serie onder leiding van toenmalig showrunner Scott Gimple maakte. Zij deelde op Twitter een deel van het scenario dat mede geschreven was door Corey Reed.

The Walking Dead-liefde
Het is een scène die zich afspeelt nadat Rick en Daryl (Norman Reedus) terugkeren naar Alexandria na een compleet mislukte poging nieuwe voorraden te vinden. Die werd verpest door Paul 'Jesus' Rovia en de uitgeputte Rick zakt in elkaar op de bank van Michonne.

Nadat ze het hebben over tandpasta, verwordt het geheel tot een stomend heet romantisch moment. Ze delen hun eerste kus, in de Richonne-relatie.

"Gimple zei: 'hey, misschien moeten we Rick en Michonne laten kussen. Het zou cool zijn als het als iets heel normaals begint, alsof het vrienden zijn die samen rondhangen. En dan tot meer verwordt," tweette Kang afgelopen zondag.

Vervolgens deelde ze een deel van het scenario. The Walking Dead zie je op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.