search
Deze topserie zou snel terug kunnen keren!
Series / Nieuws

Deze topserie zou snel terug kunnen keren!

Chuck kan volgens Zachary Levi zomaar eens terugkeren met een nieuw seizoen.

Streamingdiensten strijden hard om aandacht van het publiek, zoeken naar manieren om veel kijkers te trekken en mikken natuurlijk op reboots of revivals van televisieseries die al bekender zijn om te proberen een breed publiek aan zich te binden.

Timothy Olyphant kondigde zodoende recent aan dat hij een miniserie, Justified: Primeval maakt. En Tim Allen keert terug voor een Santa Claus-serie op Disney+. En nu blijkt dat er ook gekeken wordt naar een terugkeer van de serie Chuck.

Chuck terug brengen
Zachary Levi laat al tijden weten dat hij het helemaal ziet zitten om terug te keren voor meer Chuck. Zo vertelde hij tijdens de podcast Inside of You van Michael Rosenbaum dat hij echt wel terug denkt te kunnen keren voor meer.

"Ik probeerde al voordat de serie afgerond was, een Chuck-film gemaakt te krijgen. Maar er was nooit geld en tijd. Elke week maakten we sowieso een mini actiefilm. Maar met iets meer budget en iets meer tijd, zouden we daar wel de kans toe gehad kunnen krijgen. Maar ik probeer dit letterlijk sinds 2012 voor elkaar te krijgen. En eerlijk gezegd heb ik het gevoel dat dit het juiste moment is," aldus Levi.

Hij wilde wel benadrukken dat het geen officiële bevestiging is. "Maar als je geduld hebt gehad, al die tijd, dan wil ik je daarvoor bedanken. Ik heb het altijd geprobeerd en zal het altijd blijven proberen."

Levi gokt zelfs op Warner Bros.' streamingdienst HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen