Netflix-serie/gameverfilming 'The Cuphead Show!' krijgt bizarre trailer

'The Cuphead Show!' krijgt bizarre trailer

Over een dikke maand krijgt Netflix er een veelbelovende nieuwe animatieserie bij.

Zilko Tarici, 19 januari 2022 om 10:28

Netflix heeft vandaag de eerste trailer onthuld voor The Cuphead Show!, een animatieserie gebaseerd op de zeer populaire en kritisch bejubelde game Cuphead.
Zowel het spel als de serie hebben een animatiestijl die sterk beïnvloed is door Amerikaanse animatie uit de jaren '30, en dan met name het vroege werk van Disney Animation Studios en Fleischer Studios.

De animatie van de serie werd gedaan door Studio MDHR, dat ook met het spel op de proppen kwam. Studiohoofden Chad en Jared Moldenhauer zijn uitvoerend producenten van de serie, evenales CJ Kettler en Dave Wasson. Wasson, die ook een aantal Mickey Mouse Shorts regisseerde, ontwikkelde de animatieserie, die bestaat uit 12 afleveringen die elk 12 minuten duren.

Cuphead & Mugman
De stem van Cuphead wordt ingesproken door Tru Valentino. Frank Todaro doet dit voor zijn broer Mugman. Andere stemacteurs zijn Joe Hanna (als Elser Kettle), Luke Millington-Drake (als The Devil), Grey Griffin (als Ms. Chalice) en Wayne Brady (als King Dice).

In The Cuphead Show! volgen we de doldwaze avonturen van Cuphead and zijn broer Mugman in de surreële wereld van de Inkwell Isles.

The Cuphead Show! is vanaf 18 februari a.s. te streamen via Netflix.


Bron: Dark Horizons

Lees meer over: The Cuphead Show, Cuphead, trailer, Netflix, Joe Hanna

Populair nieuws