3 dikke aanraders (series) die snel op Netflix verschijnen

Op Netflix komen binnenkort weer drie compleet nieuwe series online.

Bram de Groot, 19-01-2022 14:49

Iedere week verschijnen er wel een paar nieuwe series of seizoenen van lopende series op Netflix. Hieronder drie tips voor gloednieuwe series / seizoenen die je binnenkort op Netflix vindt.
Snowpiercer | Seizoen 3 vanaf dinsdag

Aan het einde van seizoen 2 maakten Layton en Ruth, die naar de compostwagon van Big Alice werden verbannen, een plan om Snowpiercer terug te veroveren. Met de hulp van Javier en Alexandra keerden ze terug. Josie vernietigde de Aquarium-wagon en scheidde de kop van Snowpiercer van de overige 1.023 wagons. Seizoen drie begint met Layton en zijn kleine "piratentrein" en de zoektocht naar Melanie. Mr. Wilford wacht geduldig af.


Inventing Anna | Seizoen 1 vanaf 11 februari

Moedige ondernemer of oplichter? Een journalist onderzoekt het verhaal van Anna Delvey, die de elite van New York ervan overtuigde dat ze een Duitse erfgename was. Met een hoofdrol voor Ozark-actrice Julia Garner.


The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window | Miniserie vanaf 28 januari

Voor Anna, wiens hart gebroken is, is elke dag hetzelfde. Ze zit met haar wijntje uit het raam te staren en ziet hoe het leven zonder haar voorbij gaat. Maar wanneer een knappe buurman en zijn schattige dochter aan de overkant van de straat komen wonen, begint Anna licht te zien aan het einde van de tunnel. Totdat ze getuige is van een gruwelijke moord... Of toch niet?


Lees meer over: The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window, Snowpiercer, Inventing Anna, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie Apple TV+-serie 'Slow Horses' seizoen 3

Recensie Apple TV+-serie 'Slow Horses' seizoen 3

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader