Populaire Belgische serie 'De Twaalf' krijgt tweede seizoen

Belgische serie 'De Twaalf' krijgt tweede seizoen

Het tweede seizoen zal de zogenaamde 'Asspoestermoord' als onderwerp hebben...

Geoffrey Ketels, 19-01-2022 19:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het eerste seizoen van de Belgische serie De Twaalf wist duidelijk te overtuigen. In die mate zelfs dat er nu een tweede seizoen is aangekondigd.
In het tweede seizoen krijgt de jury een nieuwe zaak voor de kiezen. Anton en zijn dochter Julie worden aangeklaagd voor de moord op respectievelijk de partner en de stiefmoeder van de twee. Julie bekent, maar het vermoeden bestaat dat ze enkel heeft bekend om haar vader te beschermen. Het is aan de twaalfkoppige jury om uiteindelijk een oordeel te vellen.

Nieuwe cast?
Eén van de vragen die momenteel heerst is of er nog leden van de cast uit het eerste seizoen terug te zien zullen zijn in het tweede seizoen of niet. Dat lijkt echter vrij onwaarschijnlijk gezien het concept van de reeks. Wel terug aanwezig is actrice Maaike Cafmeyer.

Dat het concept van de reeks aanslaat en de serie ook internationaal hoge ogen gooit is bekend. Niet alleen Ricky Gervais had eerder lovende woorden over de reeks, daarnaast wordt er op dit moment gewerkt aan een Australische remake met Sam Neill.

Wanneer het tweede seizoen van De Twaalf zal verschijnen is momenteel nog niet bekend. Het eerste seizoen van de reeks is ook te bekijken op streamingdienst Netflix.

Lees meer over: De Twaalf, serie, series, Belgische serie, Belgische series

Populair nieuws