search
'Cooking with Paris' krijgt geen tweede seizoen
Series / Nieuws

'Cooking with Paris' krijgt geen tweede seizoen

Het kookavontuur van de bekende blondine op Netflix heeft niet lang geduurd...

Toen het eerste seizoen van Cooking with Paris op Netflix verscheen stond ze even in de top 10. Dat was echter duidelijk niet voldoende voor de streamingdienst om een tweede seizoen te rechtvaardigen.

Het eerste seizoen van Cooking with Paris bestond uit zes afleveringen. Ze kookte in dat eerste seizoen met verschillende beroemdheden. Het ging hierbij onder meer om Demi Lovato en Nikki Glaser, maar ook om Kim Kardashian West en Nicky Hilton.

Tegenvallende resultaten
Ondanks dat de reeks bij de lancering even in de top 10 verscheen waren de algemene resultaten teleurstellend. Op IMDB bijvoorbeeld haalt de reeks slechts een score van 5,4/10. Meer dan waarschijnlijk zullen ook de kijkcijfers dus die trend hebben gevolgd.

Ondanks het feit dat de reeks een "verfrissende" kijk gaf op het leven in de keuken van de superrijken heeft Netflix er dus voor gekozen om ze geen tweede seizoen te geven. Dat zal vooral als een grote teleurstelling worden ervaren door de toch wel vele Paris Hilton fans die er verspreid over de wereld zijn terug te vinden.

Zou je toch nog graag het eerste seizoen van Cooking with Paris willen bekijken? Dat is uiteraard nog altijd mogelijk op streamingdienst Netflix!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen