Tweede seizoen 'Toy Boy' binnenkort te streamen

Tweede seizoen 'Toy Boy' binnenkort te streamen

De aankondiging van het tweede seizoen was in eerste instantie toch een beetje een verrassing...

Geoffrey Ketels, 19 januari 2022 om 19:36

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Wist jij het eerste seizoen van de serie Toy Boy wel te smaken? Dan is er goed nieuws voor jou! Het tweede seizoen is namelijk onderweg naar Netflix!
In het eerste seizoen van Toy Boy hebben we gezien hoe Hugo Beltrán erin is geslaagd om zijn onschuld te bewijzen voor de moord op Philip Norman. Ondertussen heeft Hugo echter verschillende vijanden gemaakt en die zijn van mening dat de tijd is aangebroken om hun schuld te innen.

Luxueuze stripclub
Wanneer er een aanslag gebeurt in het Inferno gaat de droom van de toy boys in rook op. Ze zijn echter vastbesloten om te gaan onderzoeken wie er verantwoordelijk is voor de aanslag. Die zoektocht brengt ze bij een luxueuze stripclub in het mondaine Marbella. De toy boys gaan er dansen om op die manier hopelijk de waarheid te kunnen achterhalen.

Dat er een tweede seizoen verschijnt van de reeks is sowieso als verrassend te bestempelen. Toen ze in eerste instantie alleen werd uitgezonden op de Spaanse televisie vielen de kijkcijfers namelijk danig tegen. Toen Netflix de reeks overnam en op haar platform plaatste kon ze echter instant rekenen op heel wat meer populariteit.

Ondertussen is ook bekend dat de cast van het tweede seizoen er een aantal nieuwe namen bij zal krijgen. Het gaat hierbij concreet om onder meer Michele Morrone.

Het tweede seizoen van Toy Boys moet op 11 februari te zien zijn op streamingdienst Netflix. Er is tot dusver nog geen Engelstalige trailer voor het tweede seizoen gelanceerd.

Lees meer over: Toy Boy, serie, series, Netflix

Populair nieuws