Eerste echte verhaaldetails 'The Lord of the Rings: The Rings of Power' onthuld

Eerste echte details The Lord of the Rings onthuld

The Lord of the Rings: The Rings of Power is in september op Prime Video te zien.

Jim Pedd, 20 januari 2022 09:04

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Prime Video heeft de eerste verhaaldetails voor hun aankomende The Lord of the Rings-serie onthuld. De verfilming van de franchise van J.R.R. Tolkien is gesitueerd in de tweede era van Midden-Aarde en heeft de titel The Lord of the Rings: The Rings of Power.
Sinds 2017 werkt Amazon aan de serie. De showrunners zijn J.D. Payne en Patrick McKay en de acht afleveringen van het eerste seizoen zijn geregisseerd door J.A. Bayona, Wayne Che Yip, en Charlotte Brändström.

The Lord of the Rings-details
Niet alleen onthulde Amazon de titel van de serie, ook is er een nieuwe synopsis van het verhaal. Die laat zien wat we mogen verwachten:

Prime Video's The Lord of the Rings: The Rings of Power brengt voor het eerst de heldhaftige legendes van de Tweede Era van de geschiedenis van Midden-Aarde tot leven. Dit epische drama speelt zich duizenden jaren voor de gebeurtenissen van J.R.R. Tolkien's The Hobbit en The Lord of the Rings af, en neemt de kijkers mee terug naar een tijdperk waarin grote krachten gemaakt werden, koninkrijken tot glorie rezen en vervolgens ten val kwamen; onwaarschijnlijke helden op de proef gesteld werden, hoop aan het dunste draadje hing en een van de grootste schurken die ooit uit de pen van Tolkien kwam de wereld in duisternis dreigde te dompelen.

Beginnend met relatieve vrede, volgt de serie een ensemble van personages, zowel bekend als nieuw, terwijl zij de lang gevreesde wederopstanding van het kwaad in Midden-Aarde onder ogen komen. Van de duistere dieptes van de Misty Mountains tot de majestueuze elfenhoofdstad Lindon en het adembenemende eilandkoninkrijk Númenor, tot de verste uithoeken van de kaart: deze koninkrijken en personages zullen een nalatenschap achterlaten dat nog lang na hun dood herinnerd wordt.
Lees meer over: Lord of the Rings, The Rings of Power, Amazon, Prime Video, JRR Tolkien, JD Payne, Patrick McKay

Populair nieuws