Keert de cast van 'How I Met Your Mother' terug!?

Keert de cast van 'How I Met Your Mother' terug!?

How I Met Your Father zou wat castleden van de oorspronkelijke serie terug kunnen brengen!

Jim Pedd, 20 januari 2022 09:41

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Volgens de producenten van How I Met Your Father, kunnen oorspronkelijke castleden van How I Met Your Mother ook te zien zijn in de nieuwe serie.
How I Met Your Mother was tussen 2005 en 2014 te zien en met negen seizoenen en meer dan tweehonderd afleveringen een groot succes. Het is dus niet gek dat er een spin-off gemaakt werd, met Hilary Duff in de hoofdrol.

Terugkerende cast?
Tijdens een interview met Screen Rant, vertelden showrunners Isaac Aptaker en Elizabeth Berger dat oorspronkelijke castleden van How I Met Your Mother te zien kunnen zijn in de serie.

"Ja, dat kan absoluut. Ik bedoel, wat volgens mij zo cool is aan deze serie en zijn oorsprong als vervolg is de connectie: we leven in dezelfde versie van New York; hetzelfde televisieuniversum als het origineel," begonnen ze hun opmerking.

"De mogelijkheden zijn dus eindeloos. Of het nou om locaties gaat waar onze personages mee te maken kregen, of de willekeurige personages op de achtergrond die alleen de meest diehard fans ooit zullen herkennen. Of het moment dat Neil Patrick Harris op een dag door de deuren van Sid's bar loopt. Het kan allemaal."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Hilary Duff, How I Met Your Mother, How I Met Your Father, Hulu

Populair nieuws