'Lord of the Rings' moet deze fout uit de films fiksen

'Lord of the Rings' moet deze filmfout fiksen

Lord of the Rings van Amazon Prime Video kan recht doen aan de Witch king.

Jim Pedd, 8 januari 2022 12:49

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Amazon werkt druk aan een The Lord of the Rings-serie. Die serie heeft de kans om een belangrijke fout uit de oorspronkelijke filmtrilogie te repareren.
De The Lord of the Rings-serie heeft nog geen titel en staat gepland voor release op 2 september dit jaar. De show speelt zich duizenden jaren voor de The Lord of the Rings-verhalen rond Frodo en Bilbo Baggins af, en focust zich op de tweede era van de geschiedenis van Midden-Aarde.

The Lord of the Rings-fout rechtzetten
Hoewel de films van Peter Jackson nog altijd enorm goed ontvangen worden en populair blijven, missen ze wel iets, namelijk de transitie van de Witch-king of Angmar.

De The Lord of the Rings-serie zou dit echter perfect kunnen opzetten door de geschiedenis en transformatie van de Witch-king uit te bouwen. Men zou kunnen laten zien hoe hij van een sterfelijke man verandert in de tweede man van Sauron.

Zo bouwt men de iconische schurk uit en krijgt hij een achtergrondverhaal dat hij verdient. De The Lord of the Rings-serie is sowieso op een perfect moment gesitueerd om de corruptie van de 'Nine' op te bouwen: de negen mensenkoningen die gecorrumpeerd worden door de ringen van macht.

De serie van Amazon speelt zich af tijdens de opkomst van Sauron, en heeft dus alle kans om ook de komst van de negen te laten zien en de koninkrijken die hij ten val bracht.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Lord of the Rings, Witch King of Angmar, LOTR, Amazon, Prime Video

Populair nieuws