Dit 'The Boys'-personage zat jarenlang gevangen

Dit 'The Boys'-personage zat jarenlang gevangen

Soldier Boy is belust op wraak als we hem weer zien in de serie The Boys.

Jim Pedd, 20 januari 2022 om 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Jensen Ackles onthult hoe Soldier Boy geïntroduceerd wordt in het derde seizoen van Prime Video-serie The Boys.
Het tweede seizoen bracht The Boys naar heel nieuwe hoogtes. De satirische serie lijkt de boel nog meer op te blazen met het aankomende derde seizoen. Dat zal in juni van start gaan op Prime Video en een recente trailer onthulde onder meer Homelander en Starlight, die allebei weer terug zijn.

The Boys seizoen 3
Het derde seizoen komt met een paar opwindende nieuwe personages. Zo zien we het team Payback het debuut op het kleine scherm maken. Daaronder bevindt zich ook Ackles als Soldier Boy, een van de oorspronkelijke superhelden van Vought.

Zijn komst in The Boys zat er al langer aan te komen, want hij werd gecast nog voordat de serie z'n tweede seizoen had laten zien. Nu vertelt Ackles:

"Dus wat er gebeurt - en ik denk niet dat dit een geheim is, ik geef dus niets weg - is dat ze mij min of meer vinden. In essentie heb ik best een tijdje gevangen gezeten. Dus als ze mij vinden, heb ik een baard en zie ik eruit als Cast Away. Maar ze maken me schoon en ik krijg weer een superheldenpak aan en mag los," aldus de acteur.

The Boys zie je op Prime Video.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Boys, Soldier Boy, Amazon, Prime Video, Jensen Ackles

Populair nieuws