search
Dikke problemen in 'Snowpiercer' seizoen 3
Series / Video/clip/featurette

Dikke problemen in 'Snowpiercer' seizoen 3

Snowpiercer seizoen 3 ziet er goed uit met deze opwindende nieuwe scène.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Screen Rant plaatste een clip van het derde seizoen van Snowpiercer. Die laat zien hoe Bennett Knox (Iddo Goldberg) in crisis raakt buiten de trein. De serie gaat op maandag 24 augustus weer van start met zijn derde seizoen op TNT.

De serie pikt de draad nu enkele maanden na de finale van Snowpiercer seizoen 2 op. Ben is deel van een team dat geleid wordt door Andre Layton en de Eternal Engine van Snowpiercer gestolen heeft van Mr. Wilford en een losse, 10 wagons tellende piratentrein gemaakt heeft.

Snowpiercer seizoen 3
In de clip van het derde seizoen van Snowpiercer zie je hoe Bennett in gevaar raakt nadat hij Snowpiercer verlaten heeft om een bevroren gebied in Korea te onderzoeken dat een van de 'warme locaties' van Melanie is.

Layton en Josie monitoren zijn vooruitgang vanuit de cockpit van de trein, terwijl Alex probeert de motor te repareren. Onderaan dit bericht zie je de clip.

Grote delen van Snowpiercer spelen zich af buiten de Great Ark Train met haar 1.034 wagons. De excursie van Bennett naar buiten is een gevaarlijke en hij zal snel gered moeten worden door Layton en zijn team, wil hij uiteindelijk overleven.



Snowpiercer zie je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen