Lady Whistledown is terug! Eerste blik op 'Bridgerton seizoen 2'

Eerste blik op 'Bridgerton seizoen 2'

Vanaf eind maart keert de populaire dramaserie van Netflix weer terug.

Bram de Groot, 22 januari 2022 13:36

De succesvolle Netflix-serie Bridgerton keert eind maart terug op de streamingdienst en nu hebben we een blik op de serie via een reeks nieuw uitgebrachte first-look-afbeeldingen van de populaire Shondaland-serie.
Seizoen 2 volgt de oudste Bridgerton, Anthony (Jonathan Bailey), in zijn zoektocht naar een vrouw, waarbij hij het opneemt tegen de pittige Kate Sharma (Simone Ashley). De twee hebben een directe klik - en een hekel aan elkaar - dus we stellen ons voor dat hij hier geen lieve woordjes in haar oor fluistert.

" My oh my... Kan iemand aan Lady Whistledown vragen of we meer voorproefjes van Bridgerton seizoen 2 mogen? Pretty please?" staat er bij onderstaande foto's via Netflix Nederland.

Terug vanaf 25 maart
Hieronder krijg je een blik op het tweede seizoen dat op 25 maart in première gaat op Netflix. Uiteraard vind je het eerste seizoen van Bridgerton gewoon nog op de streamingdienst, met acht afleveringen.In de serie zien we hoe acht hechte broers en zussen van de familie Bridgerton zoeken naar liefde en geluk binnen de Londense high society. Geïnspireerd op de succesvolle romans van Julia Quinn.Bron: Netflix NL

Lees meer over: Bridgerton, Netflix, Simone Ashley, Kate Sharma, Jonathan Bailey

Populair nieuws