search
Onheilspellende toekomst in 'Cobra Kai' seizoen 5

Onheilspellende toekomst in 'Cobra Kai' seizoen 5

Cobra Kai neemt ogenschijnlijk een vrij duistere wending in het komende vijfde seizoen.

Jim Pedd
Aan het einde van het vierde seizoen van Cobra Kai lijkt het erop dat de grote schurk John Kreese misschien wel klaar is. Maar acteur Martin Kove wijst erop dat er wraak aan zit te komen.

Kove plaatste op zijn Instagram een bericht over de komende terugkeer van Kreese, vergezeld door een beeld van de serie op Netflix. Hij schreef: "Onthoud: ik ben eerder opgesloten. Dit is slechts het begin." Daarna eindigde hij met de woorden: "ik ben Cobra Kai."

Cobra Kai seizoen 5
Het is een vrij onheilspellende tease voor wat de toekomst Cobra Kai brengt. We weten dat het vijfde seizoen inmiddels klaar ligt qua opnames en dat nu enkel de rest van de zaken gedaan wordt. De post-productie neemt enige maanden in beslag, maar vermoedelijk hoeven we geen heel jaar te wachten op nieuwe afleveringen.

We weten dat Kreese, Terry Silver en hun infanterie in het verleden gevangen werd door soldaten uit Vietnam en moest vechten in een slangenkuil. Kreese ging vrijwillig die put in, in plaats van Silver en redde daarmee diens leven.

Vervolgens sloten de twee een bondgenootschap, maar weet Silver zijn vroegere maat te bedriegen en zorgt hij ervoor dat hij in de gevangenis beland. Kreese wordt namelijk gearresteerd voor de aanval op Stingray.

Cobra Kai zie je op Netflix.

Bekijk op instagram
Aanbevolen artikelen