search
Waarom verzweeg Jensen Ackles zijn nieuwe 'Supernatural'-serie zelfs voor Jared Padalecki?
Series / Nieuws

Waarom verzweeg Jensen Ackles zijn nieuwe 'Supernatural'-serie zelfs voor Jared Padalecki?

Jensen Ackles maakt een nieuwe serie rond Supernatural, maar verzweeg dat voor z'n co-ster.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van Supernatural zullen zich nog wel herinneren dat niet lang na het einde van de serie van The CW er al een spin-off werd aangekondigd; een serie die geproduceerd werd door Jensen Ackles.

Wat een bijzondere aankondiging leek, en een mooi moment was, viel nogal tegen toen bleek dat Jared Padalecki helemaal niets van het project wist. De twee legden het bij en blijven collega's, maar fans vragen zich nog altijd af waarom Ackles het project nooit benoemde bij zijn vroegere collega.

Supernatural-serie
Tijdens de podcast Inside of You van Michael Rosenbaum ging Ackles daar eindelijk op in. Hij had een prima verhaal:

"Ik ben extreem bijgelovig als het op een paar dingen aankomt. En waarschijnlijk is dit iets dat meer acteurs delen. Ik praat nooit over een auditie, tot ik de rol heb. Het is een ongeschreven regel dat je er pas over vertelt als het contract getekend is en de inkt opgedroogd is," aldus de acteur.

"Natuurlijk waren er mensen die ik het wilde vertellen want dit was mijn eerste keer als producent. Maar ik wilde het echt niet verpesten. Dus hield ik mijn mond. Alleen de mensen die het moesten weten, wisten het. Ik hield het niet bewust geheim behalve om de reden van bijgeloof. Natuurlijk keek ik ernaar uit het aan bepaalde mensen te vertellen, waaronder Jared."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen