Prime Video maakt er een lekkere week van voor liefhebbers van misdaadseries

Prime Video maakt er een lekkere week van

Check hier alle nieuwe series die deze week toegevoegd zijn aan Prime Video.

Jim Pedd, 23 januari 2022 11:08

Elke zondag zetten we voor je op een rij welke series je allemaal nieuw kan zien op Prime Video. Vandaag is natuurlijk niet anders. Er zijn vijf nieuwe series toegevoegd aan het aanbod.
Pocoyo (seizoen 2): Deze leuke serie voor de allerjongste kinderen spreekt tot de verbeelding en stimuleert kinderen nieuwe vaardigheden te leren.

The Hunt for a Killer (seizoen 1): The Hunt for a Killer is een verhaal over een beroepsagent die zich tegen de autoriteiten keerde, in opstand kwam tegen corruptie en nooit opgaf. En wie heeft de onmogelijke misdaad opgelost.

Unpaused: Naya Safar: Unpaused: Naya Safar zet het nalatenschap van de vorige anthologie voor. Wederom nemen vijf unieke filmmakers ons mee met verhalen van hoop, liefde en verbinding.

As We See It (seizoen 1): De liefde vinden, vriendschappen sluiten, een baan zoeken, volwassen zijn. Kijk hoe drie huisgenoten van in de 20 met autisme door het leven gaan, gepaard met vreugde, tranen en gelach.

CSI: Crime Scene Investigation (seizoen 11-16): Seizoen 11 gaat verder waar seizoen 10 eindigde - met Langston hevig bloedend op de vloer van een cel - en eindigt met de oplossing van de mysterieuze explosie van een busje tijdens een begrafenis ("Schokgolven").

Lees meer over: Prime Video, weekoverzicht

Populair nieuws