search
Netflix komt met bizar veel nieuwe series deze week
Series / Streaming-diensten

Netflix komt met bizar veel nieuwe series deze week

Het wordt een drukke week op Netflix met heel veel nieuwe series.

Elke week blikken we vooruit op alle nieuwe films die Netflix aan zijn aanbod toevoegt. Deze week kan je een heleboel nieuwe series verwachten, waaronder een paar waar we zeker naar uit kijken. Denk aan de start van het derde seizoen van Snowpiercer, maar ook de interessante horrorserie All of Us Are Dead.

VANAF 25 JANUARI

Neymar: The Perfect Chaos: Neymar. Alom geliefd, maar ook mikpunt van kritiek. In deze docuserie deelt hij de hoogte- en dieptepunten van zijn persoonlijke leven en zijn briljante voetbalcarrière.

Snowpiercer (seizoen 3, wekelijks nieuwe aflevering): De aarde is bevroren. De laatste overlevende mensen wonen in een lange trein die de wereld rondcirkelt en zoeken balans "‹"‹te midden van de spanningen aan boord.

VANAF 26 JANUARI

The Sinner (seizoen 4): In een klein plaatsje in New York zoekt een gekwelde detective naar antwoorden op verbijsterende misdaden terwijl hij worstelt met zijn eigen demonen.

VANAF 27 JANUARI

Chosen: De wereld van een 17-jarig meisje staat op zijn kop als zij en haar vrienden een verontrustende ontdekking doen in hun rustige Deense stadje.

Soy Georgina: Maak kennis met Georgina Rodrí­guez, moeder, influencer, zakenvrouw en partner van Cristiano Ronaldo, in dit emotionele en diepgaande portret van haar dagelijkse leven.

Incastrati: Nadat twee klunzige tv-technici op een plaats delict zijn gestuit, doen ze er alles aan om geen verdachten te worden. Ze raken echter steeds verder in de problemen.

Framed! A Sicilian Murder Mystery: Twee TV-technici zien per ongeluk een moord. Elke stap die ze zetten om te voorkomen verdacht over te komen, brengt hen dieper in de problemen.

VANAF 28 JANUARI

All of Us Are Dead: Op een middelbare school breekt een zombievirus uit. De leerlingen moeten zich naar buiten vechten "” of veranderen in een van de dolle zombies.

Home Team: NFL-coach Sean Payton is geschorst en hoopt als trainer van het jeugdfootballteam een betere band met zijn zoon te krijgen. Familiecomedy naar een waargebeurd verhaal.

Feria: The Darkest Light: In het Andalusië van de jaren negentig hebben twee zussen te maken met afwijzing en een zoektocht naar de waarheid als hun ouders beschuldigd worden van de moord op 23 mensen in een occult ritueel.

In From the Cold: Een moeder komt voor een onmogelijk dilemma te staan: haar gezin in gevaar brengen of haar vroegere werk als genetisch aangepaste Russische agente weer oppakken.

The Woman in the Window Across the Street From the Girl in the Window: Anna kijkt met een gebroken hart naar de wereld buiten haar woonkamerraam en zet haar zinnen op een knappe nieuwe buurman, totdat ze getuige is van een gruwelijke moord.

Curious with Jonathan van Ness: Jonathan van Ness bekijkt elke vraag waar hij nieuwsgierig van wordt.

VANAF 29 JANUARI

Bulgasal: Immortal Souls: De onsterfelijke is vervloekt vanaf zijn geboorte en is uit op wraak. Hij gaat op pad om zijn ziel terug te eisen en een vete te eindigen die al 600 jaar duurt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen