Hoe het grote schokmoment in 'Ozark' seizoen 4 al werd voorspeld

Ozark seizoen vier staat nu op Netflix en deze serie moet je zien!

Bram de Groot, 25-01-2022 18:55

Netflix zette een paar dagen geleden het eerste deel van het laatste seizoen van Ozark online en gelijk werd het de best bekeken serie op de streamingdienst. En dat is niet gek aangezien de serie gewoon erg vermakelijk is. Maar hoe zit het met die laatste aflevering?
LET OP: SPOILERS!!

In de eerste zeven afleveringen zijn er heel wat kleine en grote ontwikkelingen en het is vaak weer bijzonder knap hoe de personages zich uit bepaalde situaties weten te redden. Maar niet iedereen haalde de seizoenspauze.

Hoe zit het met Darlene en Wyatt
"Wat betreft Darlene en Wyatt. In elk seizoen hebben we een of twee scènes waarin wordt uitgelegd wat het seizoen gaat brengen, maar je weet het niet op dat moment. We vermelden het bijna in de code en dan moet je doorhebben," aldus Mundy tegenover Entertainment Weekly.

"Dus we wilden dat Darlene's dood onvermijdelijk zou zijn, maar, zoals je zei, je vergeet het bijna. Maar het zat er vanaf het begin in verwerkt. Hij zei het, hij ging het doen. En we wilden dat gewoon waarmaken, en het behoort tot Javi's karakter."

Het is helaas nog onduidelijk wanneer Part 2 van de misdaadserie online komt op Netflix. Duidelijk is wel dat Julia Garners Ruth haar wraak wilt. Check de zeven afleveringen van seizoen vier nu op Netflix.Bron: EW

Lees meer over: Ozark, Netflix, Jason Bateman, Laura Linney, Byrde, Wendy

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Ware reden dood geliefd 'Grey's Anatomy'-personage

Ware reden dood geliefd 'Grey's Anatomy'-personage

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix