Netflix kondigt nieuwe dramaserie 'The Diplomat' aan van de makers van 'Homeland'

Netflix kondigt nieuwe serie 'The Diplomat' aan

De verantwoordelijke producent was eerder ook al verantwoordelijk voor de serie 'Homeland'...

Geoffrey Ketels, 24 januari 2022 13:03

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Netflix heeft aangekondigd te werken aan een krachtige, nieuwe dramaserie. De nieuwe reeks zou de naam The Diplomat krijgen. De verantwoordelijke producent van de serie was eerder ook al betrokken bij de topserie Homeland.
Debora Cahn dus. Zij was niet alleen eerder betrokken bij Homeland, maar maakte uiteraard ook deel uit van de crew van The Crown. Ze werd inmiddels dan ook met recht en rede bekroond met onder meer twee Writer Guild of America-awards.

Dat Netflix oog heeft voor talent hoeven we wellicht niet meer te benadrukken. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat de streamingdienst een overeenkomst heeft afgesloten met Cahn voor de productie van een gloednieuwe dramaserie genaamd The Diplomat.

Acht afleveringen
De gloednieuwe dramareeks zal in totaal bestaan uit acht afleveringen. Ze zal het verhaal vertellen van de ambassadeur van de Verenigde Staten in het Verenigd Koninkrijk. De ambassadeur, genaamd Kate, wordt vergeleken met onder meer het personage van Allison Janney die we zagen optreden in The West Wing.

De opnames van The Diplomat zouden in maart van dit jaar van start moeten gaan in de Engelse hoofdstad Londen. Wanneer we de reeks ongeveer mogen verwachten is tot dusver nog niet bekend gemaakt.

Lees meer over: The Diplomat, serie, series, Netflix, Homeland

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws