Krijgt deze horrorhit van Netflix nog een seizoen?

Krijgt deze horrorhit van Netflix nog een seizoen?

Archive 81 zou heel goed door kunnen gaan met nog een nieuw seizoen.

Jim Pedd, 24 januari 2022 09:54

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Netflix verfilmde de audiodrama-podcast Archive 81 en deed dat met groot succes. De serie is geproduceerd door James Wan, zo'n beetje de hedendaagse meester van de horror. Een serie die weet hoe je met de tijd en met realiteit kan spelen en daar echt iets engs van maakt.
Centraal staat Dan (Mamoudou Athie), conservator van beschadigde video-opnames. Hij wordt door Virgil (Martin Donovan) ingehuurd om een doos met door brand beschadigde videobanden te restaureren. Die banden waren decennia eerder gemaakt door Melody (Dina Shihabi), een vrouw die verhuisde naar een eng appartementencomplex en daar een documentaire maakte over de bewoners.

Tweede seizoen voor Archive 81?
De serie eindigde met een knallend grote cliffhanger in zijn eerste seizoen. De hoop van fans is dus dat er een nieuw en tweede seizoen volgt.

Maar Netflix staat er niet direct om bekend een serie een tweede seizoen te gunnen, zelfs als het om een prima hit gaat. Over een paar weken weten we het vermoedelijk pa.s

Actrice Dina Shihabi vertelde hierover: "Ze hebben ons niets verteld!" Helaas weet zij dus ook niet of er een tweede seizoen komt. Dat hangt echt van Netflix af: "We bevinden ons nu een beetje in een niemandsland en wachten op Netflix om ons te vertellen of er een tweede seizoen komt."

Hopelijk merken we het snel! Intussen kan je Archive 81 zien op Netflix.
Bron: Variety

Lees meer over: Archive 81, Netflix, seizoen 2

Populair nieuws