search
Einde van de serie 'Ozark' gaat de je nog verrassen
Series / Nieuws

Einde van de serie 'Ozark' gaat de je nog verrassen

Netflix-serie Ozark komt bijna tot een einde en niet direct hoe je dat denkt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Tijdens een interview met The Hollywood Reporter ging showrunner Chris Mundy in op het behoorlijk chaotische plot van het eerste deel van seizoen 4 van de serie. Mundy ging ook in op de laatste zeven afleveringen die je nog te zien krijgt.

"We kwamen er behoorlijk snel achter," aldus Mundy over het besluit van Netflix om de veertien afleveringen in twee delen online te lanceren. "Oorspronkelijk dachten we er misschien tien te maken. Dat werden er 14. Dus we kregen deze zeven, hopelijk zijn ze bevredigend, en dan de volgende zeven die ook op zichzelf staan. Hopelijk is het logisch en past het goed in elkaar als het klaar is."

Ozark-einde
Mundy onthulde dat er veel op het spel staat in de laatste afleveringen.

"Ik heb altijd gemikt op een goed en passend einde. Ik wil niet het gevoel hebben dat iemand met mij heeft zitten rommelen. Ik wil het gevoel hebben: 'Okay, dat was het einde'. Dus hopelijk voelen mensen dat straks als het voorbij is. Of ze het nou leuk vinden of niet, ik weet het niet."

Qua toon wordt "dieper gekeken in de familie en hun banden. Is familie de ultieme band? Of is dat vriendschap, een huwelijk? En op welk punt is het ongezond om te blijven, zelfs als je van iemand houdt? We gaan dieper duiken in Marty en Wendy. En hopelijk wordt het einde leuk en opwindend en ook heel emotioneel voor de Byrdes en Ruth."

Ozark zie je op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen