search
Disney+-serie brengt fanfavoriete Marvel-personages voor het eerst samen
Series / Nieuws

Disney+-serie brengt fanfavoriete Marvel-personages voor het eerst samen

Setfoto's van de serie Secret Invasion laten Cobie Smulders en Ben Mendelsohn samen zien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het Marvel Cinematic Universe gaat de komende jaren een aantal interessante richtingen in. Een daarvan is zonder meer Secret Invasion, een live-action Disney+ serie die de iconische verhaallijn uit de comics verfilmt.

Secret Invasion wordt op dit moment opgenomen en nieuwe foto's laten een van de samenwerkingen tussen personages zien waar fans op zaten te hopen bij de serie. De foto's laten voor het eerst Ben Mendelsohn's Talos en Cobie Smulders' Maria Hill samen zien, waarmee de personages voor het eerst samenwerken!

Secret Invasion-foto's
Secret Invasion draait om MCU-veteranen Nick Fury (Samuel L. Jackson) en Talos (Mendelsohn), die moeten omgaan met een invasie van vormveranderende Skrulls, die elk aspect van de samenleving op Aarde geïnfiltreerd hebben.

Nieuwe castleden omvatten onder meer Emilia Clarke, Kingsley Ben-Adir, Olivia Colman, Carmen Ejogo, Christopher McDonald en Killian Scott. De serie wordt geschreven en geproduceerd door Kyle Bradstreet, en geregisseerd door Thomas Bezucha en Ali Selim.

Bekijk de foto's op Twitter.


Wanneer je Secret Invasion kan zien is nog niet zeker, maar gemikt wordt op begin volgend jaar.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen