search
'Ozark' seizoen 4-slot gaat je omver blazen
Series / Nieuws

'Ozark' seizoen 4-slot gaat je omver blazen

De serie Ozark komt tot een slot met het tweede deel van 't vierde seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Ozark-acteur Alfonso Herrera zegt dat seizoen 4, deel 2 je omver gaat blazen. Herrera voegde zich bij de dramaserie, en was daarmee naast Jason Bateman, Laura Linney en Julia Garner te zien.

Het eerste deel van de laatste reeks was op 21 januari te zien en nu wachten we op nog eens zeven afleveringen die later dit jaar te zien moeten zien.

Ozark seizoen 4
Herrera is te zien als Javi, een nieuwe rol die de status quo van Ozark behoorlijk opschudt. Het personage heeft nu een behoorlijk centrale rol in de climax van de serie.

In een interview met Entertainment Weekly vertelde de acteur al over de daden van Javi. Zonder spoilers, vertelde hij dat de nasleep daarvan gevoeld gaat worden in de rest van dit seizoen.

"Wat daarna gebeurt, blaast je echt omver. Als je denkt dat Javi iemand is die je niet kunt lezen, waarvan je niet weet hoe hij gaat reageren, nou, wat hierna gaat gebeuren is echt twintig keer zo erg," aldus Herrera.

Ozark seizoen 1 t/m 4a zie je op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen