Wanneer deze 3 grote series van Netflix verschijnen

Wanneer deze 3 grote series op Netflix verschijnen

Wie kijkt er niet uit naar deze drie grote nieuwe seizoenen / series van de streamingdienst.

Bram de Groot, 25 januari 2022 20:26

Hieronder staan drie series die komende periode online komen, en het zijn series die eigenlijk iedereen wil zien! Surf naar Netflix om de herinnering aan te zetten zodat je de start niet mist.
Space Force | 18 februari | Seizoen 2
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force. Met rollen voor onder meer Steve Carell, John Malkovich, Ben Schwartz, Diana Silvers, Tawny Newsome, Jimmy O. Yang, Don Lake en Lisa Kudrow.


Vikings: Valhalla | 25 februari | Seizoen 1
Een nieuwe saga begint honderd jaar na de afloop van de originele serie en kleurt de avonturen van de beroemdste Vikingen die ooit hebben geleefd. Het is een vervolg op de serie Vikings die eerder verscheen en ook gewoon op Netflix terug te vinden is.


Bridgerton | 25 maart | Seizoen 2
Acht hechte broers en zussen van de familie Bridgerton zoeken liefde en geluk binnen de Londense high society. Geïnspireerd op de succesvolle romans van Julia Quinn. In het eerset seizoen zijn er rollen voor onder meer Adjoa Andoh, Julie Andrews, Lorraine Ashbourne, Jonathan Bailey, Ruby Barker, Sabrina Bartlett en Harriet Cains.


Lees meer over: Bridgerton, Netflix, Vikings Valhalla, Space Force

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws