Verrassende serie is nu de populairste wereldwijd!

Peacemaker van James Gunn blijkt wel heel erg populair te zijn in de wereld.

Jim Pedd, 27 januari 2022 19:21

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het Marvel Cinematic Universe heeft inmiddels laten zien dat een televisieserie die zich afspeelt in een van de populaire superheldenfranchises, leidt tot heel wat speculatie en hoge kijkcijfers. James Gunn's serie Peacemaker laat zien dat dit ook op gaat voor het DCEU.
Fans kunnen niet genoeg krijgen van John Cena's titelheld en de rest van de crew van ARGUS, die betrokken zijn bij een steeds vreemder en gestoorder mysterie. Eentje dat een complete overname van de wereld lijkt te omhelzen, door mysterieuze en behoorlijk dodelijke vlinders.

Peacemaker-kijkcijfers
Niet alleen is Peacemaker het best ontvangen project in de geschiedenis van het DC Extended Universe, de site Business Insider weet te melden dat het ook de meest gewilde serie in streamingland is.

Parrot Analytics stelt dat de serie 69,5 keer zoveel aandacht trekt dan de gemiddelde serie, meer dan onder meer Netflix-serie The Witcher en The Book of Boba Fett van Disney+.

Een feit dat bepaald niet verloren is gegaan voor bedenker en maker James Gunn, die op Twitter meldt dat hij het "ongelofelijk" vindt. Check hieronder z'n bericht:Peacemaker zie je op HBO Max, dat hier in Nederland nog niet beschikbaar is.
Lees meer over: Peacemaker, James Gunn, HBO Max, John Cena

Populair nieuws